Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Eerstejaarsactiviteit en jumpsquare

5 februari: 18:15 - 21:00

€5 – €13,5

Eerstejaars en potentiële Slowaken opgelet!
Op 5 februari vanaf 18.15 uur is er speciaal voor jullie weer een activiteit georganiseerd! We gaan met alle (potentiële) eerstejaars samen eten en een paar gezellige spellen spelen. Dit is een leuke en gemakkelijke manier om je mede Slowaken beter te leren kennen!

Jumpsquare (20.00-21.00 uur)
Later op de avond zullen de andere leden van Slow aansluiten! Deze activiteit springt natuurlijk boven de andere activiteiten uit 😉. Voel je weer jong, spring een gat in de lucht, hoog of laag en in je sportkleding: we gaan naar Jumpsquare! Jumpsquare is een trampolinepark waar je al je salto’s en backflips kan laten zien. Verder is er nog onder andere nog een airbag, schuimbak en een veld om te trefballen. Of zoals de meeste onder ons, kan je een gezellige avond trampolinespringen en/of even toekijken met een drankje in de hand!

Ben jij erbij? Wil je je dan meteen bij Jumpsquare opgeven via deze link: https://www.rollerdigital.com/jumpsquarenijmegen/waiver/#/  Als je het nu alvast invult, scheelt dit 5 februari een hoop tijd en blijft er meer tijd over om te springen!

Gegevens

Datum:
5 februari
Tijd:
18:15 - 21:00
Kosten:
€5 – €13,5
Evenement Categorieën:
,

Terug naar alle evenementen

0