Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Familiedag

22 juni

Gratis – €6

Heb jij altijd al de tennis skills van jouw familieleden willen zien? Of wil je een rondleiding geven in ons prachtige chalet? Schrijf je samen met één familielid in voor de Familiedag! Is jouw familielid veel beter of juist het tegenovergestelde? Bij de familiedag worden jullie ratings bij elkaar opgeteld en speel je tegen mensen van dezelfde categorie. Als je partner geen rating heeft mag je hier zelf een inschatting van maken.

Om onze familieleden een extra mooie dag te bezorgen zouden we jullie willen vragen om iets lekkers mee te nemen, iets hartigs of zoets. Voor het mooiste zelfgemaakte baksel zal er aan het eind van de dag een prijsje zijn. Bij de inschrijving zouden wij graag willen weten of je iets meebrengt met betrekking tot inkopen.

Aan het einde van de dag is het mogelijk om bij het Chalet te eten. Jij en jou familie kunnen voor maar 6 euro pizza bestellen. Toeschouwers zijn heel erg welkom dus trommel al je broertjes, zusjes, papa & mama of vvv’tjes op om ze kennis te laten maken met Slow!

Gegevens

Datum:
22 juni
Kosten:
Gratis – €6
Evenement Categorieën:
,

Locatie

RSC Nijmegen
Heyendaalseweg 141
Nijmegen, Gelderland 6525 AJ Nederland
+ Google Maps
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Terug naar alle evenementen