Externe activiteiten

Door de coronamaatregelen staan er momenteel geen externe activiteiten op de planning

November

20 november: OfQourse Qravel (Leiden)

LET OP: op deze avond vindt de Slow Pool&Dart-avond plaats. Ga hiervoor naar deze pagina.

Heb je geen zin om te darten of poolen? Ga dan met ons mee down the Qravhole! Beland 20 november in COC de Kroon te Leiden en laat je verwonderen door de goudgele pretcilinders, midnightsnacks en de o zo goede deuntjes! Hopeloos nieuwsgierig geworden? Koop je kaartje via https://forms.gle/2TeYjRexnts8jzKS6 en zet jezelf op aanwezig om niet in een zwart gat te belanden.

28 november: Open Lustrumfeest Passing Shot (Rotterdam)

Ons Rotterdamse zusje Passing Shot bestaat bijna 50 jaar! Dit Xe lustrum gaat natuurlijk uitgebreid gevierd worden, beginnend met een openingsfeest op donderdag 28 november. Een ideale gelegenheid voor ons om meteen SET te promoten! Het vindt plaats in de Eau Lounge, met een fantastisch uitzicht op het stromende water van de maas. Dat wil je natuurlijk niet missen! Klik voor meer informatie op onderstaande knop.

December

12 december: Smashed Obvius (Delft)

Op donderdag 12 december geeft ons zusje Obvius hun Smashed open feest. Lijkt het je leuk om een keer te feesten in Delft? Mis dit dan vooral niet!

Januari

10 januari: Lustrum Openingsfeest Fellenoord (Eindhoven)
16 januari: Nieuwjaarsborrel Lacoste (Tilburg)

Ook dit jaar zijn we weer present op de altijd gezellige nieuwjaarsborrel in Tilburg. Wil jij weer zo’n memorabele avond meemaken? Wees er dan bij op donderdag 16 januari!

22 januari: Walhalla Dies (Wageningen)

Hier staan allemaal oude promo-teksten, deze kolom is verborgen en alles hierin is dus niet zichbaar op de site

November

13 november: Ludica Slotfeest (Enschede)
14 november: Cocktailtoernooi Walhalla

Ook Wageningen slaan we niet over in onze tocht langs de externe tennissteden! Op woensdag 14 november kunnen wij meedoen met het cocktailtoernooi van Walhalla en na afloop zal een een cocktailparty plaatsvinden! Ideaal voor de minder reislustige Slowaken, Wageningen is immers ons meest dichtbijzijnde zusje!

20 november: Novemberfeest Fellenoord (Eindhoven)
21 november: OfQourse Qravel (Leiden)

Op woensdag 21 november vindt alweer de 6de editie plaats van het open feest van ons zusje Qravel: OFQource! Het thema is dit jaar Boer zoekt Snol. Trek dus je slettenpakje aan en haal je klompen uit de kast, en wie weet eindig je op deze mooie avond met een geile boer of een lompe snol! Het feest zal oud en vertrouwd plaatsvinden in COC de Kroon. Kaarten zijn via onderstaande link te koop voor de bescheiden prijs van maar slechts €3,00! Het belooft een groot feest te worden met een mooie locatie, DJ, Midnight snacks en heel veel drank.

22 november: Borrel Uithof (Utrecht)

Ons Utrechtse zusje TC de Uithof is altijd een graag geziene gast bij SET. Zorg er dus vooral voor dat je er bij bent op donderdag 22 november om ze allemaal te overtuigen dat SET dit jaar nóg beter wordt!

29 november: Openingsfeest studententennis Breda

Op donderdag 29 november gaan we voor de eerste keer met de SET PromoTour een bezoekje brengen aan Breda. De dit jaar opgerichte studententennisclub van Breda geeft namelijk een openingsfeest en dat kunnen wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

29 november: Smashed Obvius (Delft)

November

11 november: Eerstejaarstoernooi

Op zaterdag 11 november vindt het eerstejaarstoernooi voor de tweede keer plaats in Leiden. Dit toernooi is speciaal voor alle eerstejaars leden van Slow, Passingshot Rotterdam, Qravel Leiden, Obvius Delft en de Uithof Utrecht. Een leuke manier om de andere nieuwe Slowaken en eerstejaars van andere studententennisverenigingen te leren kennen

22 november: OfQourse [SET PromoTour]

Dit jaar heeft Leiden de primeur om de SET PromoTour te mogen aftrappen. Op woensdag 22 november vindt hier namelijk alweer de 4de editie plaats van het open feest van ons zusje Qravel: OFQource! Kerst komt dit jaar vroeg want het thema van deze editie is Santa’s Horror House. Trek dus je bloederigste kerstoutfit aan! Het belooft een groot feest te worden met een mooie locatie, DJ, Midnight snacks en heel veel drank.

24-26 november: NK Mini [SET PromoTour]

Van 24 tot 26 november organiseert ont zusje TAM uit Groningen weer het NK mini. Je speelt samen met je dubbelpartner tenniswedstrijden op een miniveld. Ook worden er leuke feesten georganiseerd op de vrijdag en de zaterdag. Studententennissers uit het hele land zullen hierbij aanwezig zijn en Slow kan daar natuurlijk niet ontbreken.

28 november: Novemberfeest Fellenoord [SET PromoTour]

Net als voorgaande jaren gaan we natuurlijk ook naar Eindhoven om SET te promoten. Op dinsdag 28 november gaan we tijdens het Novemberfeest van Fellenoord in Café ’t Lempke iedereen voorzien van een prachtige SET sticker!

30 november: Open feest Obvius [SET PromoTour]

Het Winter Open Toernooi (WOT) van Veracket in Groningen is een dubbeltoernooi voor rating maar dat betekent absoluut niet dat het er rustig aan toe gaat op de feestavonden. Daarom gaan we op zaterdag 29 december bij ze langs om de sfeer te proeven op het themafeest.

Heb je niks te doen tussen kerst en nieuw? Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het toernooi van 27 tm 30 december. De WOTcie is al maanden bezig met de voorbereiding en zal in deze koude dagen zorgen voor een warme sfeer op en naast de tennisbaan. Er zal worden getennist in categorie 3 t&m 8, dus ook als beginnend tennisser kan je gewoon meedoen! Geef je op via onderstaande link.

Ook Wageningen slaan we niet over in onze tocht langs de externe eilanden! Op woensdag 10 januari kunnen wij meedoen met het nieuwjaarstoernooi van Walhalla en na afloop zal een een borrel plaatsvinden. Ideaal voor de minder reislustige Slowaken, Wageningen is immers ons meest dichtbijzijnde zusje!

Januari

10 januari: Nieuwjaarstoernooi Walhalla [SET PromoTour]
11 januari: Nieuwjaarsborrel Lacoste [SET PromoTour]
18 januari: Stennis Borrel [SET PromoTour]

Natuurlijk kan ons meest zuiderlijke zusje niet ontbreken in de SET PromoTour. Daarom gaan we op donderdag 13 december langs bij de vergadering (lees: indrinkavond) van de excie waarna we de BP in Maastricht op z’n kop gaan zetten tijdens de altijd gezellige Stennis borrelavond!

26 januari: Biercantus Uithof [SET PromoTour]

Na al dat promoten bij externe feesten is het eens tijd voor iets anders: een Biercantus! Want ja… wie houdt er nou niet van onbeperkt bier drinken en jezelf helemaal schor schreeuwen op welbekende cantusknallers? In het paars gekleed trekken we met zoveel mogelijk Slowaken naar Utrecht om de boel eens goed op z’n kop te zetten. Meer info volgt snel!

Januari

6 februari: Chip & Charge borrel (Amsterdam)
7 februari: Borrel Passing Shot (Rotterdam)

Bij de SET PromoTour kan natuurlijk niet een bezoekje ontbreken aan onze groengele vrienden uit Rotterdam! Daarom gaan we donderdag 7 februari bij ze langs. Voorafgaand aan de borrel kunnen wij met Passing Shot mee-eten en daarna gaan we meteen door naar de Vrienden Live voor een gezellige borrelavond.