Externe activiteiten

November

17 november: Halloween Party (Maastricht)

Stennis zal de eerste tussenstop zijn voor de SET-promotour! Op 17 november zullen we afreizen naar het zuiden om promo te doen voor ons toernooi. Het Halloweenfeest van Stennis zal om 22.15 beginnen en tot in de late uurtjes doorgaan. De locatie van het feest is Caf’é de BoschPoort (Boschstraat 64, Maastricht). Wil je graag mee? Pak alvast je mooiste Halloween kostuum uit de kast en dan zien we jou in Maastricht!

18 - 20 november: NK Mini (Groningen)

Na 2 jaar afwezigheid zal het NK-minitoernooi weer plaatsvinden bij Tennis Albertus Magnus (TAM) in Groningen. Tijdens dit toernooi zal er op 18, 19 en 20 november gestreden worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Minitennis’🏆. Naast tennis zullen er gedurende het weekend activiteiten plaatsvinden waaronder het NK-mini themafeest🕺🏻 op de zaterdagavond. Lijkt het je leuk om mee te gaan met het eerste externe toernooi van het jaar en om kennis te maken met tennissers van andere studenten tennisverenigingen, meld je dan snel aan want VOL=VOL. Inschrijven kan via de bovenstaande link die je naar toernooi.nl leidt. Tot in Groningen!

24 november: Borrel Obvius (Delft)

Op donderdag 24 november vind de derde tussenstop van onze promotour plaats bij onze vrienden van Obvius (Delft). De borrel zal om 20.00 beginnen en we zullen gezamenlijk de trein terug naar Nijmegen pakken. Lijkt het jou leuk om SET te promoten in Delft? Ga dan met ons mee!

29 november: OfQourse Qravel (Leiden)

Op 29 november zal het open feest van onze zusjes uit Leiden plaatsvinden, genaamd OfQourse. En dit keer met het thema: Safari🦁 . Dus haal je kittigste outfitjes van zolder en zet club Koko op z’n kop. Tickets kosten 3 euro en worden zowel aan de deur als van tevoren (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXX30GZA3qAR2DEZcGfCVXITLIXgTqd5xP7AWhsB3DBqptTQ/viewform?usp=sf_link) verkocht. Aangezien het feest zal beginnen om 22.00 en eindigt om 4.00, wordt het aangeraden om in Leiden te overnachten. Wil jij graag mee en gebruik maken van de overnachting? Stuur dan even een berichtje naar Alec. Verschillende leden van Qravel hebben al eerder aangegeven dat zij slaapplekken aan zullen bieden. OfQourse maakt ook deel uit van de promotour dus ook hier zullen we ons best doen om iedereen aan te melden voor SET!

December

1 december: Cocktail Karaoke Party (Wageningen)

Op donderdag 1 december zullen we een activiteit van Walhalla (Wageningen) bijwonen voor de SET promotour. Meer informatie over de prijs en aanvangstijd volgt snel. Houd de datum in ieder geval alvast vrij!

11 december: StudentenStedenTennis (Eindhoven)

Het nieuwe SST-seizoen gaat weer van start! We trappen dit jaar af met de eerste speelronde bij Fellenoord in Eindhoven🏁. Bij Studenten Steden Tennis nemen 4 studenten tennisverenigingen het in 4 speeldagen tegen elkaar op om uiteindelijk met de felbegeerde trofee🏆 naar huis te gaan.

Meer informatie over de editie van 11 december of wil je je aanmelden? Ga dan naar: https://slowtennis.nl/activiteit/sst-fellenoord/.

13 december: Feest Ludica (Enschede)

Op dinsdag 13 december zullen we afreizen naar Enschede om tijdens een feest van Ludica promotie te doen voor SET. Meer informatie over de begintijd en (mogelijk) thema volgt binnenkort. Aangezien de trip naar Enschede vrij lang duurt, mogen wij  voor de overnachting gebruik maken van de blokhutten naast het tennispark. Hoe meer mensen hiervan gebruik maken, hoe minder het per persoon kost. Lijkt het jou leuk om mee te feesten met onze vrienden uit Enschede? Hou deze datum dan alvast vrij in je agenda!

Januari

13 januari: Nieuwjaarsborrel (Breda)

Op vrijdag 13 januari organiseert Studenten Tennis Breda (STB) een nieuwjaarsborrel in het Walkabout Café. Tijdens deze borrel zullen zowel Slow als Lacoste promotie doen voor hun toernooi. Genoeg redenen om naar Breda af te reizen dus!

19 januari: Nieuwjaarsborrel Lacoste (Tilburg)

Ook dit jaar zijn we weer present op de altijd gezellige nieuwjaarsborrel in Tilburg. Wil jij weer zo’n memorabele avond meemaken? Wees er dan bij op donderdag 19 januari!

26 januari: Borrel Passing Shot (Rotterdam)

Op donderdag 26 januari zal er een borrel plaatsvinden bij onze vrienden van Passing Shot (Rotterdam). Naast gezellig borrelen zullen wij ook ons best doen om iedereen een maand later in Nijmegen te krijgen voor SET!

Februari

5 februari: StudentenStedenTennis (Wageningen)

Op zondag 5 februari vindt de 2de ronde van StudentenStedenTennis plaats in Wageningen. Meer informatie over de inschrijvingen volgt t.z.t!

8 februari: Borrel Fellenoord (Eindhoven)

Op woensdag 8 februari sluiten we onze promotocht door Nederland af met een borrel bij Fellenoord. Help jij mee om de laatste externen naar Nijmegen te krijgen tijdens SET?

16 februari: ABN Amro WTT (Rotterdam)

Tennisliefhebbers opgelet👀! Op donderdag 16 februari zullen we met Slow afreizen naar Rotterdam voor het ABN Amro World Tennis Tournament. Net als voorgaande jaren zullen tijdens dit ATP toernooi wereldtoppers als Medvedev en Tsitsipas aanwezig zijn. Onder het genot van een welkomstborrel🥂 en praatje van een tennis icoon, gaan we er met andere studenten tennisverenigingen een onvergetelijke avond van maken. De ticketprijs voor de avondpartijen bedraagt €39,50, inclusief een welkomstdrankje.

De organisatie (waaronder de aangeboden tickets) worden volledig verzorgd door RSTV Passing Shot🔰. Zij bieden daarnaast de mogelijkheid om in Rotterdam te overnachten. De prijs hiervoor is echter afhankelijk van het animo. Naast de overnachting, zal er een afterparty🕺🏼 plaatsvinden. Meer informatie over de planning, prijzen en tijden is te vinden in het inschrijfformulier (https://forms.gle/kZiv2YfSMLA9WpxUA). Jullie hebben tot vrijdag 16 december om je aan te melden!

23 t/m 26 februari: Slow Extern Toernooi (Nijmegen)

Zet dit evenement dikgedrukt in je agenda want dit zal het hoogtepunt van het jaar worden, namelijk het Slow Extern Toernooi! SET is hét externe toernooi van Slow waar jaarlijks honderden mensen van binnen en buiten Nijmegen op af komen. Van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari zal het toernooi in het teken staan van het ‘Wimbledon-kakker’-gerelateerde thema. Het thema van het Slow Extern Toernooi (SET) is namelijk: Ready? SET, Play! Met welke kakker ga jij in zee?🍾. Naast tennis op de baan, zullen er ook tal aan activiteiten plaatsvinden zoals het themafeest💃🏻 op vrijdag en de SET-cantus op zaterdag. Voor meer informatie over het toernooi en de activiteiten verwijs ik jullie door naar slowtennis.nl/set.

De inschrijvingen zijn geopend en je kunt je opgeven tot en met 12 februari 23.59 inschrijven via de bovenstaande link. Je kunt ervoor kiezen om je op te geven als duo door jullie ratings bij elkaar op te tellen of je op te geven voor ‘Louter bier drinken’ als je alleen mee wil doen aan de activiteiten. Schrijf je snel in, want voor de activiteiten geldt: VOL=VOL. Vind een dubbelpartner en hopelijk zien we je eind februari in je mooiste kakkeroutfit! Wij zeggen alvast: Ready? SET, Play!

Maart

24 t/m 26 maart: LUST (Tilburg)

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart vindt het Lacoste Uitwisseling Studenten Toernooi (LUST) plaats bij onze vrienden in Tilburg. In tegenstelling tot de meeste externe toernooien is het bij LUST verplicht om met een externe te spelen. Meer informatie over het toernooi en de inschrijven volgen later dit jaar. Hou in ieder geval de datum vrij want Slow is er gegarandeerd bij!

April

1 april: StudentenStedenTennis (Nijmegen)

Op zaterdag 1 april vindt de 3rde speeldag van SST plaats in Nijmegen! Tijdens deze speeldag zullen Walhalla, Lacoste en Fellenoord langskomen om wederom tegen elkaar te strijden. Hou deze datum alvast vrij in je agenda, ook als je niet komt om te tennissen. Alle support is namelijk welkom!

28 t/m 29 april: Batavierenrace (Nijmegen -> Enschede)

Op 28 april zullen de eerste renners van team Slow hun tocht beginnen richting Enschede. De Batavierenrace is de grootste studenten estafetteloop ter wereld die gepaard gaat met gezelligheid en een groot eindfeest in Enschede. Eenmaal in Enschede aangekomen zullen we wederom in de avond gaan barbecueën bij onze vrienden van Ludica én overnachten op de campus. Help jij team Slow naar de overwinning? Hou de data dan alvast vrij!

Mei

24 t/m 28 mei: NSK (Utrecht)

Een cantus met ruim 400 mensen, om en nabij 12 studenten tennis verenigingen, tal van activiteiten, noem maar op. Het Nederlandse Studenten Kampioenschap tennis is het grootste externe toernooi van het jaar! Dit jaar zal TC de Uithof de organisatie voor zijn rekening nemen.  Alhoewel het toernooi 5 dagen duurt, is er voor externen een mogelijkheid om pas vanaf de vrijdag aan te sluiten. Voor meer informatie over het thema, het toernooi en de activiteiten, raad ik jullie aan om de Instagram pagina van NSK 2023 in de gaten te houden. Hopelijk zijn we in Mei goed gerepresenteerd namens Slow!

Juni

17 t/m 18 juni: NSK Beach (Tilburg)

Naast LUST heeft Lacoste nog een extern toernooi, genaamd NSK Beach. In tegenstelling tot andere toernooien is dit geen -tennis, maar een beachtennis toernooi. Na succesvolle edities in de afgelopen jaren, wil Lacoste dit jaar nog meer uitpakken. Verruil jij in Juni de korrels voor het zand?

Juli

10 t/m 16 juli: Fellenoord OT (Eindhoven)

De afsluiter van ieder jaar vindt plaats in Eindhoven, tijdens het Fellenoord Open Toernooi. Dit toernooi is in tegenstelling tot alle andere toernooien een rating toernooi. Alhoewel veel mensen willen presteren op de tennisbaan, zijn er genoeg mensen die hun rating inleveren om te genieten van alles wat er langs de tennisbanen georganiseerd wordt. Tijdens ‘Felle OT’ zijn vrijwel elk jaar tientallen Slowaken aanwezig, waardoor je je geen moment zult vervelen. Zien we jou ook zweten op de banen in Juli?

19 juli: Vierdaagse BBQ (Nijmegen)

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zijn er jaarlijks ook veel externen aanwezig die meegenieten van de feesten die in Nijmegen plaatsvinden. Om die reden organiseren we ook dit jaar weer een BBQ op woensdag 19 juli. Nodig dus al je externe vrienden uit en eet gezellig mee!