Ledenweekend

Ledenweekend

Het epische ledenweekend is een terugkerend evenement binnen Slow. Een zeil-, lift-, survivalweekend of een weekendje Renesse: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het afgelopen jaar heeft Slow gekozen voor een weekend naar het idyllische Bennekom. De rust op het boerderijtje waar we sliepen werd goed verstoord, en ook de biologenolympiade in het gebouw naast ons moest het ontgelden. In het verleden werd vaak gekozen voor een zeilweekend. Hoge golven en harde wind werden getrotseerd. Daarnaast zou Slow Slow niet zijn als we niet ook de kroegen onveilig maken in een nabijgelegen stad. Het blijkt elk jaar een succes te zijn en is daarom ook zeker de moeite waard om aan deel te nemen!

Het ledenweekend vindt dit jaar plaats van 28 tot 30 juni 2019 en het thema is Slow in the Junglow. Dat betekent onder andere een teamstrijd waarin jullie je ware Tarzan naar boven kunnen halen, (heel) veel bier, een heerlijke barbeque, allerlei toffe spellen, een cantus en een themafeestavond. Voor slechts 65 euro kun je er al bij zijn. Voor dat geld krijg je de overnachtingen, al het eten en drinken bij de locatie en supertoffe activiteiten!

De locatie is nog even geheim maar er is zeker weer wat moois gevonden. Raad je voor het bekendgemaakt wordt waar we precies heen gaan? Dan krijg je een speciale prijs tijdens het weekend zelf. Dus houdt het Facebook-evenement in de gaten voor hints, meer informatie en alle updates.

0