Twist & Shout: bring your new crowd!

Hét grooste open Slow feest; traditiegetrouw een blacklight feest maar met een Twister-twist.

Twist & Shout

Op 5 oktober organiseren we weer een nieuwe editie van Twist & Shout met ditmaal als thema: bring your new crowd! Twist & shout is hét grooste open Slow feest; traditiegetrouw een blacklight feest maar met een Twister-twist 🕺.

Omdat het schooljaar net van start is, zal komende editie van Twist & Shout de ‘intro’ editie zijn. De intro editie houdt in dat we in het bijzonder allen studenten die net in Nijmegen zijn komen wonen of hier weer een nieuw studiejaar starten, willen uitnodigen om samen met jullie vrienden van thth, studievrienden en/of je vrienden van je sportvereniging het studiejaar goed af te trappen en meteen de sfeer van het Nijmeegs uitgaansleven goed te pakken te krijgen 🍻👯. Kaarten zijn in de voorverkoop (via de Slow site) te verkrijgen voor slechts €2! Zorg ervoor dat zoveel mogelijk vrienden meeneemt, want als je met in ieder geval een groep van 5 in totaal komt, dan ontvang jij bij binnenkomst 10 gratis shots (PAS OP: zolang de voorraad strekt). De deuren openen om 22:00 uur, zorg dat je er snel bij bent!

Koop je in de voorverkoop een kaartje? Dan ontvang je plus-minus twee dagen voor het feest een mail waarin je een Twister-kleur toegewezen krijgt. Kom je in thema gekleed naar het feest? Dan ontvang je gratis bijpassende blacklight gadgets! Na het grote succes van de afgelopen keer zal de Photobooth weer aanwezig zijn dus schiet ook gezellig foto’s samen met je groepje 📸!

Tot slot gaan we deze ook per kleur (goedkoop) adten op muziek die bij jouw Twister-kleur past 🍻.

Schaf je ticket razendsnel aan via de volgende link (voor zowel Slow- als niet-Slow leden:) https://slowtennis.nl/activiteit/twist-shout/