Twist & Shout: Help each other out!

Hét grooste open Slow feest; traditiegetrouw een blacklight feest maar met een Twister-twist.

Twist & Shout

Op woensdag 17 april organiseren we weer een nieuwe editie van Twist & Shout met ditmaal als thema: Help eachother out! Twist & shout is hét grooste open Slow feest; traditiegetrouw een blacklight feest maar met een Twister-twist 🕺.

Deze editie vindt tijdens de RAG-week plaats en hier zullen wij als Slow dan ook wat mee gaan doen! Allereerst gaat 50 cent van je kaartje naar de RAG-week. Daarnaast zal op de avond zelf 20 cent van elk drankje dat je drinkt naar het goede doel gaan. Ook kan je een lot voor maar 1 euro kopen en hiermee een meter bier winnen! Genoeg redenen om al je vrienden mee te nemen naar dit feest en de RAG-week te sponsoren.

Het feest zal dit jaar plaatsvinden in café van Buren, waar de deuren om 22.00 open zullen gaan. Koop je in de voorverkoop een kaartje? Dan ontvang je plus-minus twee dagen voor het feest een mail waarin je een Twister-kleur toegewezen krijgt. Kom je in thema gekleed naar het feest? Dan ontvang je gratis bijpassende blacklight gadgets! Na het grote succes van de afgelopen keer zal de Photobooth weer aanwezig zijn dus schiet ook gezellig foto’s samen met je groepje 📸!

Schaf je ticket razendsnel aan via de volgende link (voor zowel Slow- als niet-Slow leden:) https://slowtennis.nl/activiteit/twist-shout-help-eachother-out/