Wintersport

Met Slow naar de sneeuw

Wintersport 2020: met Slow en Lacoste naar La Plagne

Dat Slowaken sportieve studenten zijn, spreekt natuurlijk voor zich. Wist je echter dat deze sportiviteit verder reikt dan de tennisbaan? Dit blijkt ieder jaar weer, wanneer menig Slowaak zich vol enthousiasme inschrijft voor onze wintersport.

Beginner of gevorderd, het maakt niet uit. Er is altijd wel iemand die je de beginselen van skiën of snowboarden wil aanleren en anders zijn er ook nog de professionele lessen die tegen een studentenprijs worden aangeboden. Na het skiën is het natuurlijk tijd voor de welbekende après-ski!

Moe, maar voldaan komen onze leden elk jaar terug van deze wintersport en maken zij andere leden lekker met alle verhalen. Meegaan op wintersport is een ‘must-do’ tijdens je studententijd bij N.S.L.T.C. Slow, dus mis het niet!

De Wintersport vindt dit jaar van 25 januari t/m 2 februari plaats in La Plagne, Frankrijk. Voor maar € 399,- gaan we dit jaar naar de sneeuw! 6-daagse skipas, vervoer en verblijf zijn bij deze prijs inbegrepen. Schrijf je dus snel in via deze link: inschrijven!

Het sneeuwzekere La Plagne is een ideaal gebied voor zowel beginner als gevorderd skiër/snowboarder. Het knusse gebied staat bekend om zijn off-piste mogelijkheden en dus een walhalla voor de avontuurlijke skiër. Na een sportieve dag op de piste zullen de après-skibars en kroegen van La Plagne onveilig gemaakt worden en kan er gefeest worden tot in de vroege uurtjes!

Twijfel je nog? Klik dan ook op de inschrijflink voor uitgebreide informatie. Kom alvast in de wintersportsfeer door van de ‘Aftermovie Wintersport 2017’ te genieten.

Schrijf je dus snel in om met Slow de Franse Alpen onveilig te maken!

Aftermovie wintersport 2017

0