Competitie weekendupdate #2

 In Geen categorie

We kunnen alweer terugblikken naar het tweede competitieweekend. Wederom hebben we van geluk mogen spreken van het weer, alhoewel de echte zon pas rond 17:00 door de wolken kwam. Op zaterdag 25 september hebben wij eindelijk los mogen laten van de 1.5 meter regel. Met ingang hiervan hebben wij ook het chalet weer opgeknapt! De lampen zijn tevoorschijn gehaald en in de avond zorgde dit voor een extra leuke sfeer. Er is hard gestreden op onze eigen vereniging en erbuiten en dit zijn de hoogtepunten van zaterdag en zondag. Sommige wedstrijden duurde langer dan andere wedstrijden…

Op de zaterdagochtend zorgde Gemengd 13 voor flinke uitloop. De DD (Loes & Fleur) hebben helaas nipt verloren met een einduitslag van 5-7, 7-6, 13-15. Fleur heeft een zware dag gehad, want daarvoor heeft ze ook de enkel gewonnen met een driesetter (2-6, 6-4, 6-1).

Daarentegen liet het Heren 3 team (zondag) er geen gras over laten groeien. Na 3 uur (inclusief rustpauzes) hebben zij 6 wedstrijden weten te winnen, met wedstrijden van circa 40 minuten lang. Een knappe prestatie!

Ook het Heren 2 team (zondag) had een clean competitiedagje erop zitten. Ook de dubbel van Raoul en Xyqu duurde maar liefst 36 minuten met veel geslagen aces. De tegenstanders uit Apeldoorn waren wel zeer verbaasd over de prijzen van despo’s en bier in ons mooie chalet, en begonnen met juichen van plezier. Er werd zelfs van Bob veranderd! Al met al hebben ze een gezellige middag/avond gehad en staan nog steeds op #1 in hun klasse. Opweg naar het kampioenschap?

Op zaterdag waren de dames van Avanti ’55 1 een maatje te sterk voor de dames van Gemengd Slow 3.  Ze hebben verloren met 1-6 0-6. Binnen hun team geldt: bij elke 6-0 een adtje gestrekt! Na vorige week de heren, zijn nu de dames aan de beurt dus! Natuurlijk zijn Wing kee en Emma niet de moeilijkste en na de wedstrijd zijn ze dan ook gespot met een arm in de lucht en doorweekte kleren!

Tussenstand teambattle:
1. Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) met 33 punten
2. Gemengd Slow 5 (teamcaptain = Claire S.) met 28 punten
3. Gemengd Slow 10 (teamcaptain = Mart) met 23 punten

Al met al hebben we mogen genieten van het tweede competitieweekend. Heb jij nou ook een leuke update voor volgende weekend? Stuur dit vooral uiterlijk zondag door!

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0