Competitie weekendupdate #3

 In Geen categorie

Eindelijk is het weer weekend! Dat betekent een nieuwe competitiedag over ons mooie tennispark. Het derde weekend zit er inmiddels al weer op. Helaas hadden we dit keer wat minder geluk met het weer, maar alle thuiswedstrijden konden gelukkig gespeeld worden! Hier wederom de hoogtepunten van de zaterdag en zondag!

Allereerst was het team van Nijmegen-Quick een tandje te sterk voor ons Heren 1 team op de zaterdag. Als resultaat daarvan stond Sang Nguyen met de armen hoog en een biertje in zijn hand om zijn eerste (komen er nog meer??) adtje gestrekt te incasseren.

Gemengd Slow 2 van zaterdag (oftewel de slowsterretjes & stralers, daar staan ze eerder bekend onder) hebben ook weer hard gestreden voor de teambattle! Met mooie competitiekleding,  actiefoto’s en een zelfgemaakte taart  hebben zij punten gesprokkeld! Echter heeft Loes tijdens haar wedstrijd haar mixpartner Justus geraakt op de schouder, waardoor zij minpunten krijgen!

Daarnaast heeft om Gemengd Slow 5 (de hunters) gestreden voor de teambattle. Zij moesten uit spelen tegen Nijmegen-Quick waar ze Leffe blond op de tap hadden (en dat hebben ze geweten..). Ze hebben de hoogste barrekening behaald  met maar liefst 63 glazen, waarbij ze het fust leeg hebben gezopen! Uiteindelijk hebben zij met 3-2 de winst binnengesleept!

Heren Slow 3 heeft ook een taaie ochtend gehad op de zondag. Na heel veel onzekerheid of hun wedstrijden wel door konden gaan door de voorspelde regen, stonden ze allemaal brak op de baan. Uiteindelijk hebben ze na spannende drie-setters toch nog met 5-1 gewonnen! Ze staan nu op de eerste plek met 17 punten (van de maximaal 18 punten). Goed bezig, Heren Slow 3!

Verder is er op de zondag helaas niet heel veel spannends gebeurd, met maar twee thuiswedstrijden en miezerregen was de sfeer een beetje somber. De teams van Apeliotes zorgde echter voor een leuke sfeer in het chalet!

Tussenstand teambattle:
1. Gemengd Slow 5 (teamcaptain = Claire S.) met 49 punten
2. Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) met 45 punten
3. Gemengd Slow 10 (teamcaptain = Mart) met 29 punten

Al met al hebben we mogen genieten van het derde competitieweekend. Heb jij nou ook een leuke update voor volgende weekend? Stuur dit vooral uiterlijk zondag door!

Laatste berichten

Laat een bericht achter