Competitie weekendupdate #4

 In Geen categorie

Ondertussen zijn we al over de helft van de competitie, nadat het vierde weekend er al weer opzit! We hebben kunnen genieten van het prachtige weer in de middag en de gezellige sfeer over onze tennisbanen. Bij deze weekendupdate de hoogtepunten van de zaterdag en zondag!

We beginnen met het goede nieuws van ons Heren 1 team van zaterdag (zie groepsfoto)! Zij hebben namelijk hun eerste overwinning binnen met 4-2! Dit hebben zij flink gevierd met de hoogste barrekening van maar liefst 237,35. Bij de afterparty hebben zij een fles champagne open geploft en ook de verjaardag van Rolf gevierd!

De dames dubbel van Gemengd 3 van zaterdag had een rare wending aan het einde! Toen de tegenstander van Wing Kee en Lisanne scheldwoorden ging roepen na een flinke misser, dacht Lisanne even dat ze het tegen haar had. Gelukkig was dit natuurlijk niet zo en hebben de teams na afloop gewoon gezellig geborreld.

Een van de ziekste punten tot nu toe van deze hele competitie is gespeeld door niemand minder dan Xyqu Croes (Heren 2 zondag). De tegenstander dacht de winst al in handen te hebben, maar niks was minder waar. Op matchpoint tegen speelde Xyqu een tweener passing shot en wist hij de wedstrijd voort te zetten!

Verder is de zondagmiddag competitie leuk afgesloten met wat Slowaken in de Fuik! Daar was de afterparty te vinden na 21:00.

Tussenstand teambattle:
1. Gemengd Slow 5 (teamcaptain = Claire S.) met 61 punten
2. Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) met 59 punten
3. Gemengd Slow 10 (teamcaptain = Mart) met 29 punten

Al met al hebben we mogen genieten van alweer het vierde competitieweekend. Heb jij nou ook een leuke update voor volgende weekend? Stuur dit vooral uiterlijk zondag door!

Laatste berichten

Laat een bericht achter