Competitie weekendupdate #5

 In Geen categorie

Het vijfde competitieweekend begon ijskoud en iedereen die niet hoefde te spelen, zat aan de kant te bibberen van de kou. Desondanks hebben we in de middag weer geluk gehad met het weer toen de zon tevoorschijn kwam! Bij deze de weekendupdate met de hoogtepunten van 16 en 17 oktober!

Allereerst speelden de Sterretjes & Stralers van Mix2 afgelopen zaterdag om het kampioenschap tegen Avanti 1: een oud Slow team en topfavoriet voor het kampioenschap. Alleen als de sterren goed stonden, zou Mix2 een kans maken op de overwinning. Met de dauwdruppels nog op de banen stond Avanti 1 al om 8 uur ’s ochtends op de baan om in te spelen, dan weet je eigenlijk al dat het een taaie dag gaat worden. Er werd die dag veel strijd geleverd en de sterren werden van de hemel gespeeld. Uiteindelijk kreeg Mix2 met 1-4 billenkoek en bij nader inzien stonden de sterren alleen goed als je op donderdagavond op ADE door een spacebril keek.

Maar zoals het de Sterretjes & Stralers betaamt, wordt er niet getreurd! De strijd om plek twee in de competitie is nog volledig open. Slow Mix3 is de directe concurrent en wij weten dat ze peentjes zweten. Op competiedag 1 gaven de Sterretjes & Stralers hen al met 4-1 pakkies. Op dit moment staat Mix3 één schamel puntje voor op Mix2 en zij hebben alle makkelijke tegenstanders al gehad. Voor Mix3 kan het alleen nog maar bergafwaarts. Nog twee zakelijke competitiedagen voor de Sterretjes & Stralers en de tweede plek is een feit. Mix3, maak je borst maar nat! Namens de Sterretjes & Stralers van Mix2!

Daarnaast heeft Dames 1 van de zaterdag in de topklasse eindelijk hun eerste punten binnengehaald tegen Venray! Met hun enorm lastige indeling, waarbij ze standaard tegen “2/3’tjes” moeten, hebben ze toch een paar mooie wedstrijden neer kunnen zetten in de ochtend! Met twee gewonnen enkels gingen ze aan de dubbels beginnen. Helaas vielen deze dubbels net de verkeerde kant op, maar heeft het publiek mogen genieten van twee prachtige dubbels!

Als laatste heeft Gemengd Slow 8 (teamcaptain = Claire H.) een andere knappe prestatie weten te zetten..echter niet op de baan zelf! Zij hebben hun tegenstanders overgehaald om een adtje gestrekt te doen, zonder dat zij 6-0 6-0 verloren hadden! Uiteindelijk hebben zij deze wedstrijddag 3-2 gewonnen van SET ’77.

Tussenstand teambattle:
1. Gemengd Slow 5 (teamcaptain = Claire S.) met 74 punten
2. Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) met 73 punten
3. Gemengd Slow 10 (teamcaptain = Mart) met 44 punten

Het vijfde competitieweekend zit erop! De spanning is om te snijden bij de teambattle met nog twee competitieweekenden te gaan. Wie gaat er met de winst vandoor? Heb jij nou ook nog een leuke update voor volgend weekend? Stuur dit vooral uiterlijk zondag door!

Laatste berichten

Laat een bericht achter