Competitie weekendupdate #6

 In Geen categorie

We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van deze mooie KNTLB Najaarscompetitie! Tot nu toe hebben we elke week mogen genieten van mooi weer, dus laten we hopen dat dit het laatste competitieweekend ook zo gaat zijn! In deze competitie weekendupdate de highlights van zaterdag 23 en zondag 24 oktober!

De zaterdagochtend begon vroeg voor onze Slowaken en het merendeel van de teams had moeite om hun bed uit te komen.. Terwijl om half 9 de tegenstanders langzaam arriveerden, was alleen onze oud Technisch Commissaris van 2019-2020 (Patrick Custers) te vinden om 08:20. Laat dit komend weekend niet weer gebeuren, Slowaken!

Daarnaast waren een aantal Slowaken al snel klaar met de wedstrijd. Imre ter Horst, Daan Derksen en Chiel Kroezen zijn helaas van de baan geslagen met 0-6 0-6 verlies. Imre weigerde echter de adt gestrekt, omdat hij naar zijn eigen mening te oud was hiervoor.. De andere twee heren hebben wel een adtje gestrekt gedaan en deze prachtige video was te bewonderen in de snapchat van Slow. Ze werden alleen door menig persoon bekritiseerd, omdat hun armen toch niet helemaal gestrekt waren.

Ondertussen heeft Gemengd Slow 2 een gezellige dag/avond in Huissen gehad, waarbij ze zelfs een fles wijn bij de tennisclub hebben gekocht voor tijdens de terugweg! Mooie kiekjes waren te vinden op hun Instagram (@slowsterretjes). Zij hebben hierbij een barrekening gehaald van €131,40. Zij hebben echter niet het record van deze hele competitie..dat record heeft Gemengd Slow 5 op zak. Op zaterdag 16 oktober hadden zij namelijk een barrekening van maar liefst €258,35. Gaat iemand die record nog verbreken?!

Als laatste zijn er mooie Slowstickers verspreid over tennisverenigingen door Nederland! Allereerst heeft Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) een sticker geplaatst in Huissen. Daarnaast heeft ook Rapiditas een mooie Slowsticker dankzij Dames Slow 1 (teamcaptain = Eline). Daarvoor hebben zij punten ontvangen voor de teambattle!

Tussenstand teambattle:
1. Gemengd Slow 2 (teamcaptain = Justus) met 94 punten
2. Gemengd Slow 5 (teamcaptain = Claire S.) met 86 punten
3. Gemengd Slow 10 (teamcaptain = Mart) met 44 punten

Met 8 punten achterstand van Gemengd Slow 5 op Gemengd Slow 2 gaan we het zesde competitieweekend alweer afsluiten. Hopelijk zien wij jullie zondag 31 oktober in de Fuik bij de competitie afsluitingsborrel! Heb jij nou ook nog een leuke update voor volgend weekend? Stuur dit vooral uiterlijk zondag door!

Laatste berichten

Laat een bericht achter