Competitie weekendupdate #7

 In Geen categorie

In het weekend van 30 en 31 oktober is de KNLTB Najaarscompetitie 2021 afgerond! Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor jullie deelname! Zonder jullie hadden wij niet zo’n mooie editie kunnen waarmaken! Met zijn alle hebben wij mogen genieten van mooie wedstrijden en over het algemeen het goede weer! Er is hard gestreden voor de teamstrijd en we hebben ook al wat kampioenen onder ons..

Ten eerste is Heren 2 zondag (teamcaptain = Xyqu) kampioen geworden! Ze hadden een spannende dag te wachten, omdat ze tegen de nummer twee van hun afdeling moesten spelen om het kampioenschap te verzilveren. Ze hadden drie punten nodig om kampioen te worden. Na winst van invaller Niek, een spannende gewonnen driesetter van Raoul, besliste Xyqu het kampioenschap met een ace! Heren, gefeliciteerd met het kampioenschap! Jullie kunnen een kleinigheidje ontvangen op de Toss.

Ten tweede is Dames 4 zaterdag (teamcaptain = Micky) ook kampioen geworden! Met een 6-0 overwinning op Edese TC 2! Met geen enkele wedstrijddag verloren, zijn zij dan ook met gemak kampioen geworden! Gefeliciteerd dames! Ook jullie kunnen een kleinigheidje ontvangen op de Toss.

Daarnaast hebben onze teams gestreden voor de interne teambattle. Vooral twee teams hebben hier heel enthousiast voor gestreden! Dit waren Gemengd 2 (teamcaptain = Justus) & Gemengd 5 (teamcaptain = Claire S.). Gemengd 2 is geëindigd met 118 punten en Gemengd 5 met 106 punten, waardoor Gemengd 2 de teambattle heeft gewonnen! Gefeliciteerd! Jullie prijs zal de eerstvolgende Toss beschikbaar zijn!

We hebben deze prachtige KNLTB Najaarscompetitie 2021 af kunnen sluiten in de Fuik, waar veel Slowaken te vinden waren! Wij hebben mogen genieten van een leuke avond. Hopelijk zien we jullie bij de KNLTB Voorjaarscompetitie terug!

Laatste berichten

Laat een bericht achter