InSlowductieweekend 2018

 In Activiteiten

Vrijdag 23 november was het zo ver. Met een groepje van vijftig kersverse sjaars zijn we naar een mooie stad afgereisd. Eenmaal in de bus kregen we te horen dat we naar toe gingen: het mooie Antwerpen van onze zuidelijke buren.

Diezelfde avond kon het feestje beginnen! Van de ene kroeg naar de andere lieten we met z’n allen zien hoe gezellig Slow wel niet kan zijn. Dit ging door tot de late uurtjes, waarna een post-uitgaan snack gepast was. Naïeve ik wist echter niet dat de Belgen royale porties friet gaven waar menig snackbar in Nederland wel wat van kan leren.

Ook heb ik geleerd dat een heftige avond stappen echte slowaken niet stopt om de volgende ochtend om 9:00 weer fris en fruitig de nieuwe dag te beginnen. Na een stevig ontbijt was het tijd voor een crazy 88. Het was al vrij snel duidelijk dat één groepje aan het domineren was. Na al deze gekke opdrachten werden we beloond met een heuse bierproeverij, maar ondanks de ietswat beschonken staat was het nog steeds lastig om het onsmakelijke avondeten erna te vermommen.

De liefde die tussen enkele Slowaken bloeide was echter ook niet zo makkelijk te vermommen. De kleur paars is namelijk niks voor niks sexy. Meer meters bier vlogen er doorheen. Onze penningmeester geeft namelijk niet alleen fusten weg. Om in deze natuurlijke habitat te blijven moest er natuurlijk ook gejaagd worden. Helaas werd zijn prooi weggekaapt door een sjaars.

Gelukkig hadden andere ouderejaars meer success. Op deze manier werden dan ook veel kamerpunten verdiend. Anderen moesten de volgende ochtend maar op een andere manier hun kamerpunten zien te verdienen. Om dit mooie weekend af te sluiten hebben we natuurlijk ook nog wat cultuur gesnoven in de stad, waarna we met z’n allen inclusief de penningmeester (taxi was iets te duur) de bus terug naar huis hebben genomen.

Beetje jammer dat er geen afterparty was.

Al met al was dit een geweldig weekend. Hiervoor wil ik graag de commissie bedanken!

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0