lustrum_banner_site_mobile
Algemeen

Algemene Info

In het voorjaar van 2022 bestaat slow al weer 60 jaar!
Zo’n diamanten jubileum is natuurlijk reden voor een feestje, en niet zomaar één, want het wordt een jaar lang feest! Je Slow tijd is relatief gezien maar voor even, maar de ervaringen blijven je bij voor de rest van je leven. Vandaar het zeer toepasselijke thema: Diamonds are Forever! Dit twaalfde lustrum zal het kroonjuweel zijn op de afgelopen vijf jaar en daarom is de lustrumcommissie al enkele maanden hard aan het werk om er een onvergetelijk jaar van te maken. Wil jij dit jaar genieten van alle activiteiten en elk feestje meepakken? Houd dan deze pagina vooral goed in de gaten! Hier vind je alle informatie omtrent het komende lustrumjaar.

Tijdens de bekendmakingsactiviteit op 15 september hebben we met maar liefst 75 Slowaken in onze privé bioscoopzaal gekeken naar de James Bond film “Diamonds are Forever”. Naast deze kaskraker vol bizar goede special effects hebben we ook mogen genieten van de Lustrum XII Promofilm. Een meesterwerk vol met ijzersterk acteerwerk waarin 007 de strijd aangaat met de demonen uit het verleden van Slow. Heb je dit spektakel om een of andere (slechte) reden gemist? Geen nood, hieronder kun je nogmaals je ogen de kost geven met dit visuele pareltje.

Lustrum XII Promofilm

Contact

Gezien alle info over het lustrum hier te vinden is verwachten we natuurlijk niet dat er nog zaken onduidelijk zijn. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, of wanneer je interesse hebt om mee te helpen met de organisatie in één van de subcommissies, mail dan gerust naar lustrum@slowtennis.nl. Voor snelle problemen en luchtige dilemma’s kun je een willekeurig lid van de lustrumcommissie appen.

Te veel gedoe om een mailtje te sturen? Vul dan maar dit formulier in.

Dies

Diesweek

31 januari – 6 februari 2022

Slow is opgericht op 31 januari 1962, ook wel de Dies Natalis genoemd. Op 31 januari viert Toon dus zijn 60ste verjaardag! Dat wordt gevierd in de Diesweek van 31 januari t/m 6 februari beginnend op dinsdag met een speciale Diestoss in het teken van dit diamanten jubileum. Wat je hiervan kunt verwachten? Superleuke activiteiten zowel op als naast de baan en feestelijke drankjes en snacks. Baan XII is the place to be! Daarna gaan we uiteraard (mits mogelijk) nog afteren op een mooie locatie. Je kunt het zo gek maken als je wil want je hebt nog een rustdag voordat het echte feest losbarst, namelijk op donderdag! In een subtropisch zwemparadijs mét glijbaan gaan we de onderwaterwereld van Toon de Schildpad ontdekken. Bier drinken terwijl je ligt te bubbelen in de jacuzzi, wie wil dat nou nie? De Poolparty is een open feest, je kunt dus al je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, scharrels en quarrels (en ga zo maar door) meenemen om te gaan zwemmen in Bacardi lemon! Daarnaast zijn natuurlijk onze vrienden van externe tennisclubs uit andere studentensteden ook weer van de partij. Zet de datum dus alvast in je agenda want dit spetterende feest wil je niet missen.

Speciaal voor de eindbazen van weleer en het meubilair van de vereniging is er in het weekend een oudledenborrel. Hier kun je al die illustere types uit het verleden weer een keer zien. Tenminste, als je ze nog herkent tussen al die kale koppen en grijze haren. Haal epische verhalen uit het vorige tijdperk naar boven onder het genot van een koude rakker en een bruine fruitschaal. De borrel stond gepland op 5 februari maar ivm de wintersport zal deze waarschijnlijk op een andere datum plaatsvinden. Meer info volgt…

Save the date!

  • Dinsdag 1 februari: Diestoss
  • Donderdag 3 februari: PoolParty
  • TBA: OudLedenBorrel

Subcommissies

Dit jaar wordt het XIIe Lustrum ‘Diamonds are forever’ grootst gevierd. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig! Wil jij deel uitmaken van de Lustrumaccie, Lustrumtoco, Lustrumreiscie of de Almanak commissie? Stuur dan vóór 9 oktober een (korte) motivatie naar lustrum@slowtennis.nl!
Let op: als je wilt solliciteren voor de Lustrumaccie: stuur vast wat leuke, creatieve ideeën mee met de motivatie!

Kledinglijn

Limited-edition Lustrum Kledinglijn

Zoals jullie in het promofilmpje al gezien kunnen hebben kan je het hele jaar door kleding van de LustrumLijn kopen. De uitblinkers van deze kledinglijn zijn natuurlijk de Limited Edition pet, sokken en badslippers! (heyyy, handig voor de poolparty?) Wij kunnen net als jullie niet wachten tot deze pagina vol staat met fancy knopjes om deze hebbedingetjes in je winkelwagen te kunnen mieteren.

Lustrum Bier

Lustrumbieries

Speciaal voor het XIIe Lustrum is de commissie al maanden aan het samenwerken met een lokale brouwerij om onze eigen speciaalbiertjes te brouwen. Na veel experimenteren en proeven is er een mooi assortiment op de plank gezet, te herkennen aan het iconische paarsche dopje! De eerste 2 biertjes zullen vanaf de toss van 5 oktober in de ijskast staan. Dit zijn de James Blond en de Toon’s Tripel. Hieronder vind je meer informatie en een mooie lullepot over deze twee bangers waarmee we het jaar goed gaan beginnen! Per seizoen en afhankelijk van de vraag zal het Lustrum Speciaalbier wisselen. Houd daarom deze pagina in de gaten om op de hoogte te zijn van welke goudgele vrienden je kan genieten!

James Blond

De naam is Blond, James Blond. Dit frisse en fruitige biertje is blonder dan de gemiddelde Bondgirl. Ben je er klaar voor? In je hand heb je namelijk een officiële licence to get drunk! Neem een slok en sluit je ogen. Je maakt een heerlijke najaarswandeling in het Geldersche landschap waar de lucht gevuld is met bloemige geuren. Het citrusachtige aroma vult je longen en alles ademt puurheid. En wat proef je daar op je tong? Is dat een vleugje sinaasappel? Doe je ogen maar weer open en bestel er nog één. Never say never again tegen dit lekkere blondje. (bekijk op Untappd)

Toon’s Tripel

Na al die jaren van taarten bakken op zijn verjaardag was Toon het helemaal zat. “Er mag god…fried van boullion wel eens een keer goed gezopen worden als ik mijn diamanten jubileum vier!”. Creatief als hij is ging hij zelf aan de slag. Immers, elke kroeg in Nijmegen heeft zo ongeveer een eigen gebrouwen speciaalbier, waarom zou hij dat niet kunnen? Met waalwater van de hoogste kwaliteit, lokale mout, een mix van aroma- en bitterhoppen en een klein beetje gist ging Toon aan de slag. Het wonderbaarlijke resultaat is deze krachtige, lichtblonde tripel. Wij hebben hem vast geproefd en hij is werkelijk schittermagisch. Elke slok is als een feest waar je al anderhalf jaar niet meer bent geweest. Wil jij dit godendrankje ook proberen? Goed nieuws, want hij is de komende tijd in het chalet te verkrijgen. (bekijk op Untappd)

Vooruitzicht

Lustrum Partymaand

April-Mei 2022

Tijdens het voorjaar van 2022 zullen we uitpakken met verschillende activiteiten, borrels en feesten! Wat dit precies gaat zijn is nog even een raadsel. Houd je ogen en oren goed open want wellicht zullen er in de komende periode wel wat hints voorbij komen.. 🧐

Lustrum Toernooi

Tijdens de lente van 2022 zal er een heus Lustrum Toernooi plaatsvinden tijdens de tossavonden in de lustrum maand. Behalve tennis zullen er ook extra spelelementen gelden. Meer hierover wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lustrum Reis

In het begin van de zomer zullen we samen op reis gaan. Waar naartoe is nog onbekend, maar het belooft een schittermagische week te worden! Gedurende het jaar worden er diverse hints verstopt, raad jij als eerste waar we heen gaan? Meldt het vooral bij de commissie! Wie weet zijn er prijzen te winnen 😏.

Almanak

Ook dit lustrumjaar wordt er weer volop gebuffeld om een fantastische opsomming van de afgelopen 5 jaar te produceren. Op je 80ste lees je met tranen in je ogen de verhalen over alle epische feesten die je hebt meegemaakt toen je nog een jonge feut was. Alle reden om dit jaar elke activiteit mee te pakken. Bijzijn is immers meemaken!

Na de Dies wordt deze tab veranderd in de lustrummaand, dit om onnodige tabs in de mobiele versie te vermijden.

0