Man-vrouwdag

 In Activiteiten

Woensdag 20 maart was het dan eindelijk weer tijd voor de traditionele man vrouw dag. We begonnen de avond met z’n allen met een lekker P dinertje (pizza/ pokébowls). Daarna werden de wegen van de mannen en vrouwen gescheiden en werd er afwisselend gebubbelvoetbald en een quiz gespeeld die werd afgesloten met een zinderende finale.

Naast dat het bubbelvoetballen een leuke en bijzondere ervaring was, bleek het ook erg leuk om naar het bubbelvoetbal te kijken! Hoewel onze voetbalkwaliteiten het lichtelijk de wensen overliet bleken we wel erg goed in elkaar omverlopen. Regelmatig vloog er weer een Slowaak voorbij. Maargoed hè, waarom op je benen blijven staan als je ook kunt rollen, vliegen of stuiteren? Tijdens de man/vrouw quiz zijn we wat meer te weten gekomen over de ware aard van mannen/ vrouwen in Nederland en van de Slowaak #bijzijnwasmeemaken. Tijdens de zenuwslopende finale streed het winnende mannenteam tegen het winnende vrouwenteam. De mannen bleken de vrouwen uiteindelijk toch te slim af te zijn en gingen er met de overwinning vandoor.

Voor een groot deel van de Slowaken was het daarna tijd om bij te komen van de spanning met één (of twee, of …) alcoholische versnapering(en) in de Fuik en de overwinning te vieren of het verlies weg te drinken.

Als afsluiting nog even een moment van stilte voor de twee overleden bubbels, die het enthousiasme van de Slowaken *kuch* Leon *kuch* helaas niet hebben mogen overleven..

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0