Open Maand

Van 3 t/m 26 september is het Open Maand bij Slow. Je mag dan zonder lid te zijn en zonder sportkaart mee komen tossen en trainen! Dus als je nog twijfelt, kom zeker langs!

Dinsdag: Toss
Dinsdagavond is onze clubavond. Iedereen speelt korte dubbelwedstrijdjes in rondes van 45 minuten met steeds andere mensen van jouw niveau. Het begint om 19:15, maar je mag iedere ronde aansluiten! We tennissen tot 23:00. Op de toss staat naast tennis de gezelligheid voorop. Naast de baan spelen we spelletjes en kan je een biertje (of iets anders natuurlijk) drinken in ons ‘chalet’. Na de toss gaan we naar onze stamkroeg om daar nog lekker te kletsen, een biertje te drinken en te dansen.

In de Open Maand worden op dinsdagavond ook beginnerstrainingen gegeven, deze vindt vanaf de tweede ronde (20:00) plaats. Heb jij nog nooit getennist maar wil je het wel graag leren? Doe dan mee!

Voor de toss hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon langskomen.

Donderdag: training
Op donderdagavond worden de trainingen gegeven door trainers van het sportcentrum. De trainingen vinden plaats in verschillende trainingsgroepen, waardoor je altijd met mensen van jouw niveau kan trainen. Geef je op voor een training door een mailtje te sturen naar technisch@slowtennis.nl met je naam en speelsterkte.

Woensdag 25 september: Kroegentocht!
Op woensdag 25 september gaan we de InSlowductieperiode inluiden met een kroegentocht. We zullen beginnen met alle (potentiële) nieuwe leden zodat iedereen elkaar goed kan leren kennen. Later op de avond sluiten ook de ouderejaars aan. Na verschillende kroegen onveilig gemaakt te hebben met zijn allen, zullen we eindigen in onze stamkroeg, Café de Fuik, om daar het feestje voort te zetten. Dus, heb je zin in een avond met gezellige mensen, leuke kroegen en lekkere drankjes, geef je dan hier op.

InSlowductie

Na de Open Maand vindt in oktober de InSlowductieperiode plaats. Gedurende een paar weken wordt er op woensdagen activiteiten georganiseerd waar alle nieuwe leden aan mee kunnen doen om elkaar beter te leren kennen.

Ook vindt in november het InSlowductieweekend plaats: een weekend naar een buitenlandse stad met de nieuwe leden!

Meer informatie over de InSlowductie volgt later.

Meer informatie over Slow ontvangen? Stuur een bericht!

0