Open Maand

Van 1 t/m 30 september is het Open Maand bij Slow. Je mag dan zonder lid te zijn en zonder sportkaart mee komen tossen en trainen! Dus als je nog twijfelt, kom zeker langs!

Dinsdag: Toss
Dinsdagavond is onze clubavond. Iedereen speelt korte dubbelwedstrijdjes in rondes van 45 minuten met steeds andere mensen van jouw niveau. Het begint om 19:15, maar je mag iedere ronde aansluiten! We tennissen tot 23:00. Op de toss staat naast tennis de gezelligheid voorop. Mocht je een ronde moeten wachten, dan zijn er genoeg andere Slowaken waarmee je je kunt vermaken.

In de Open Maand worden op dinsdagavond ook beginnerstrainingen gegeven, deze vindt vanaf de derde ronde (21:00) plaats. Heb jij nog nooit getennist maar wil je het wel graag leren? Doe dan mee!

Voor de toss hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon langskomen.

Donderdag: training
Op de dinsdagavond en donderdagavond worden de trainingen gegeven door trainers van het sportcentrum. De trainingen vinden plaats in verschillende trainingsgroepen, waardoor je altijd met mensen van jouw niveau kan trainen. Geef je op voor een training door een mailtje te sturen naar technisch@slowtennis.nl met je naam en speelsterkte.

Woensdag 30 september: Crazy 88!
Op woensdag 30 september gaan we de InSlowductieperiode inluiden met een Crazy 88. We zullen nieuwe en oudere Slowaken verdelen over de groepjes zodat iedereen elkaar goed kan leren kennen.

InSlowductie

Na de Open Maand vindt in oktober de InSlowductieperiode plaats. Gedurende een paar weken wordt er op woensdagen activiteiten georganiseerd waar alle nieuwe leden aan mee kunnen doen om elkaar beter te leren kennen.

Ook vindt in november het InSlowductieweekend plaats: een weekend met alleen maar nieuwe leden!

Meer informatie over de InSlowductie volgt later.

Meer informatie over Slow ontvangen? Stuur een bericht!

0