Slow-gala

 In Activiteiten

Afgelopen vrijdag vond weer het Slow-gala plaats. Deze keer niet in januari, maar in december, want dan is nog niemand bezig met het dieet en kan er dus genoeg bier bij. De Hemel opende haar poorten (naar de bovenverdieping) en zo kon menig Slowaak voor 29 euro genieten van onbeperkt speciaalbier en wijn. Ben je er niet bij geweest of kun je je niks van de avond meer herinneren? Wij praten je wel even bij!

Bij de ingang wachtte een gezelschap van eerstejaars dames iedereen op om met de lijst in de hand te controleren of we nog wel echt Slowaken zijn. Gelukkig blijkt na 5 jaar lidmaatschap dat dit nog steeds het geval is en ik dus nog altijd voor de ledenprijs het op een zuipen kan zetten. De dames waren ook zo vriendelijk om iedereen gelijk te wijzen op de fotohoek, wetende dat na 3 glazen de foto’s er een stuk minder charmant uit zouden zien (of niet, Max?).

In de fotohoek stonden onze eigen Shirley en Francis klaar om iedereen in het beste licht vast te leggen. Helaas bleek de fotocamera later op de avond ver weg, toen het vuurwerk tussen verschillende nieuwe (en oude) koppels losbarstte. Maar niet getreurd, de redactie was scherp genoeg om het een en ander op te merken. Vergeet dus zeker niet om de volgende SlowMotion te lezen voor alle roddels 😉

Wat ook behoorlijk loskwam, was de dansvloer. Het muziekprogramma werd deze avond verzorgd door Slowaak Stan die met hete hits als ‘Lekker Met De Meiden’ de hele dansvloer meekreeg. Ook de JFV-band kwam langs voor een fantastisch optreden waarbij Floris de show stal. Daan, levende versterker, besloot om een solo-optreden te geven van een aantal nummers.

Het mocht dan niet voor iedereen een vlekkeloos gala zijn geweest (letterlijk en figuurlijk), we hebben er wel met zijn allen van genoten. Het speciaalbier vloeide rijkelijk, de kater kwam pas veel later en het feestje ging tot in de late uurtjes door in verschillende kroegen in de binnenstad. Denk je na het lezen van dit bericht dus: “Was ik er maar bij geweest”? Kijk dan snel op de activiteitenkalender zodat je nooit meer een Slow-activiteit hoeft te missen!

De rest van de foto’s volgt snel, dus houd de website goed in de gaten!

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0