Wordt uw bedrijf onze
nieuwe sponsor?

Sponsor worden?

Sponsoring Slow

N.S.L.T.C. Slow is dé studententennisvereniging van Nijmegen, een actieve en groeiende vereniging met veel gezelligheid en sportiviteit. Met 625 leden is Slow de grootste studententennisvereniging van Gelderland. Naast tennis heeft Slow veel naamsbekendheid opgedaan door verschillende activiteiten en evenementen.

Slow in the Dark en andere feesten

Deze naamsbekendheid komt onder andere voort uit het grootste blacklight studentenfeest van Nijmegen, Slow in the Dark, met gemiddeld 1250 bezoekers. Naast Slow in the Dark organiseert Slow ook andere feesten door het jaar heen samen met andere studentenverenigingen uit Nijmegen.

Slow’s Extern Toernooi

Na het grote succes van het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) organiseert Slow een groots extern toernooi. Een evenement waar ieder jaar meer dan 300 studenten uit het hele land op af zullen komen. Slow’s Extern Toernooi (S.E.T.) is een tennistoernooi waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Slow Open

Ieder jaar organiseert Slow haar eigen open toernooi, de Slow Open. Het studentikoze tennistoernooi uit de omgeving Nijmegen. Dagelijks zijn er wedstrijden en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Clubblad en nieuwsbrief

Het clubblad van Slow staat ook wel bekend als de Slowmotion. In dit clubblad worden de activiteiten vermeld en de leden kijken ernaar uit om dit blad weer te lezen. Driemaal per jaar ligt de Slowmotion voor de leden klaar op de Toss. Eens per maand wordt de nieuwsbrief, Slowmail,  naar alle leden verstuurd. De nieuwsbrief bevat de agenda en extra informatie over activiteiten.

Heeft u interesse om een bijdrage aan Slow te leveren of wilt u meer informatie over Slow? Dan kunt u mailen naar info@slowtennis.nl