Studenten Stedentennis dag 2- Fellenoord

 In Activiteiten, Nieuws

Zaterdag 1 december 2018 heeft dag 2 van Studenten Steden Tennis plaatsgevonden en dit keer was dat bij Fellenoord in Eindhoven. Vandaag hadden we wat goed te maken want we begonnen de dag op de laatste plaats. We moesten het die dag tegen Stennis opnemen. De dag begon wederom met het zingen van de clubliederen en daarna, zogauw de ballen op de plek van bestemming waren, konden de wedstrijden beginnen. We hebben die dag de achterstand op de andere verenigingen flink goedgemaakt. Aan het eind van de dag bleek dat we zelfs opgeklommen zijn tot plek 2! Fellenoord voert het klassement aan met 64 punten, gevolgd door Slow met 55 punten en daarna volgen Lacoste, met 35 punten, en Stennis met 34 punten.

De volgende dag zal plaatsvinden op zaterdag 26 januari 2019 in Nijmegen! We moeten die dag ervoor zorgen dat we aan het eind van de dag op plek 1 of 2 staan zodat we tijdens de laatste dag op 16 februari 2019 in de finaleronde kunnen strijden voor de Steden Tennis Titel.

Dit alles gaat natuurlijk niet zonder hulp van jullie. Schrijf je dan ook snel in voor de derde dag via www.slowtennis.nl/stedentennis.

Mocht je nu geen zin hebben om te tennissen, kom die dag dan gezellig langs! Er zal genoeg op en langs de baan te beleven zijn. Het bier zal koud staan. Er wordt voor een heerlijke maaltijd gezorgd en de dag zal afgesloten worden met een mini-shots feest in de Villa.

Dit wil je toch niet missen? Houd daarom 26 januari 2019 vrij in je agenda en tot dan!

 

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0