Studenten Stedentennis dag 1 – Maastricht

 In Activiteiten, Nieuws

Zaterdag 10 november zijn we met een groep Slowaken in de vroege ochtend naar het altijd gezellige Zuiden gereisd. Vandaag stond de eerste dag van Stedentennis op het programma bij Stennis in Maastricht. Wij moesten het de eerste dag opnemen tegen Fellenoord. We begonnen de dag met het zingen van ons clublied (wel met de nodige spiekbriefjes) en het maken van een groepsfoto. Daarna pakten sommigen een biertje om moed in te drinken voor de wedstrijden en vervolgens kon de strijd beginnen. Helaas mocht het niet baten want de eerste dag verloren we met 28-20. We hebben wel allemaal ontzettend ons best gedaan en veel plezier gehad op en naast de baan. We hebben de dag samen afgesloten door pizza te gaan eten en een deel van de groep is erna nog naar het aansluitende feest gegaan dat door Stennis werd georganiseerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Maar wat houdt Stedentennis nou precies in hoor ik je denken. Elke vereniging vaardigt een man en vrouw af in de categorieën 2 tot en met 9. Deze zullen beiden een enkel en een mix spelen tegen een andere vereniging. Je speelt elke wedstrijd twee sets en je behaalt een punt per gewonnen set. De twee verenigingen die de meeste punten behalen bij de eerste drie speeldagen, zullen op 16 februari strijden om de felbegeerde Stedentennistitel. De nummers drie en vier zullen strijden voor de poedelprijs.

Op 1 december zullen we ons revancheren tegen Stennis in Eindhoven en op 26 januari zullen we het opnemen tegen Lacoste in Nijmegen. Wil jij Slow naar de overwinning helpen en/of lijkt het je leuk om een dagje te komen supporten (en wat biertjes te drinken) bij een van de dagen? Geef je dan snel op via de website en dan maken we er met z’n allen een super gezellige dag van!

Laatste berichten

Laat een bericht achter

0