Selectie

Selectie

In 2009/2010 is Slow gestart met het geven van Selectietrainingen. Met deze Selectietrainingen is het voor Slow mogelijk om haar op hoger niveau (3/4/5) spelende leden tegemoet te komen. Al jaren ontbrak het hen aan extra trainingsmogelijkheden om het beste uit hun spel te kunnen halen en daarmee het tennis binnen Slow naar een hoger plan te tillen.

Voor de selectiespelers vindt iedere maandag een Selectietraining naast de reguliere trainingen op donderdag plaats. Op deze manier traint de Selectie altijd gezamenlijk en kennen de spelers elkaar zowel op als naast de baan.

Hoe kan ik in de Selectie terechtkomen? Aan het begin van het nieuwe collegejaar kan je je opgeven voor de voorlopige Selectie door een mail te sturen naar technisch@slowtennis.nl. In september komt er een selectieformulier online, waarmee je je kunt inschrijven voor de definitieve Selectie. Na de open maand wordt gekeken welke spelers in de definitieve Selectie terechtkomen. Dit wordt gedaan in overleg met de trainer, waarbij gelet zal worden op aanwezigheid, inzet, wedstrijdmentaliteit en tenniskwaliteit.

Selectie 2022/2023

A-selectie
Christiaan Offringa
Eline Derksen
Eline Serbee
Elise van Zijst
Hidde Maat
Marijn van Megen
Pieter Gerritsen
Robert Thomas
Tess Demin
Wing Kee Yiek

B-selectie
Jasper Martens
Jochem Versteeg
Kim van Dijk
Lisanne Pouwels
Manouk Stadhouders
Marloes Steenbergen
Mart Kerkhoffs
Mees Meuwissen
Twan van der Meijs
Xuanwei Li