Studenten Steden Tennis

Collage van foto's bij Studenten Stedentennis

Na het grote succes van vorig jaar, staat de tweede editie van Studenten Steden Tennis (SST) weer voor de deur. Slow is vorig jaar tweede geworden en dit jaar zullen we proberen om er nog een schepje bovenop te doen. De deelnemende verenigingen zijn Lacoste, Fellenoord en Stennis. De eerste dag, zaterdag 9 november, zullen we het opnemen tegen Stennis in Tilburg. Het is de bedoeling dat van elk niveau (2 tot 9) een man en vrouw enkelen en mixen. En daar hebben we jou bij nodig!

Voor € 12,50 beleef je een geweldig gezellige dag met 2 wedstrijden, lunch en avondeten. Op dag 1 wordt de dag afgesloten met een cantus bij Lacoste. En zoals je weet, en als je dat nog niet weet moet je dat zeker gaan ondervinden, deze zijn altijd super tof!

Mocht je geen zin hebben om te/ niet kunnen tennissen, dan kun je natuurlijk altijd meegaan om bier te drinken en Slow naar de winst te schreeuwen! Cantusdeelname is ook zeker mogelijk.

Schrijf je snel in voor dag 1: https://slowtennis.nl/activiteit/studenten-stedentennis-dag-1/

P.S. Deze Stedentennisdagen zijn ook een uitgelezen kans om het Slowlied te leren want dit wordt voor alle wedstrijden uit volle borst gezongen!

0