Studenten Steden Tennis

In het kader van meer tennis en tevens meer gezelligheid gaan 4 verenigingen uit Zuid-Nederland de handen ineen slaan om iets nieuws op te zetten: Studenten Steden Tennis (SST). Dit wordt een soort competitie tussen deze 4 verenigingen. Afwisselend zullen we gaan tennissen bij en/of tegen Lacoste, Fellenoord en Stennis. Hierbij zullen de niveaus 2 t/m 9 vertegenwoordigd worden, en elke wedstrijd levert het team evenveel punten op, dus iedere speler is even belangrijk!

Natuurlijk willen we, naast het competitieve tennisgedeelte, het ook gezellig hebben. Dus zal er op elke speeldag door de thuisspelende ploeg een feest worden georganiseerd, zodat we na het tennissen met zijn allen kunnen gaan feesten. Ook tijdens de wedstrijden is gezelligheid natuurlijk aanwezig. De organisatie heeft een sfeer als op de Davis- of Fedcup voor ogen, dus dat belooft veel goeds!

De inschrijving voor stedentennis is gesloten en de competitie is reeds begonnen. Wil je volgend jaar meedoen? Houd dan deze pagina, de Slowmail en Facebook goed in de gaten!

Inschrijfformulier Stedentennis

0