Slow Extern Toernooi (SET)

SET is het externe toernooi van N.S.L.T.C Slow. Het toernooi vindt in 2019 plaats op 22, 23 en 24 februari op het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Het is een dubbeltoernooi waar speelsterktes bij elkaar opgeteld worden. Zo kan iedereen met iedereen spelen.

Vorig jaar tijdens SET 2018: Pilsen als een Piraat zorgden meer dan 300 tennissers (een recordaantal!) uit 10 verschillende studentensteden voor een super tof weekend. Er zijn twee gezellige feestavonden en een lichtelijk geëscaleerde cantus geweest. Daarnaast is er weer goed gestreden tijdens jaarlijkse BeerOlympics en was het feest goed aan in de feesttent waar ook Captain Morgan himself nog even langs kwam.

Aankomende editie gaan we de zwaarden en ooglapjes inruilen voor witte gewaden en laurierkransen, we hopen jullie namelijk allemaal te verwelkomen tijdens SET 2019: Tanken in je Toga! Het eerste SET lustrm! De inschrijving sluit op zondag 10 februari 2019, dus klik nog snel op onderstaande knop om mee te doen!

Ongeveer een week voor het toernooi verschijnt op deze pagina alle informatie voor het weekend.

Informatie SET 2019

Wederom zijn er records verbroken met deze editie. Maar liefst xxx deelnemers maken het eerste lustrum van SET de grootste ooit! Hier vind je alle praktische informatie over het toernooi.

Vervoer tijdens het weekend
Wij raden iedereen aan om bij station Nijmegen een OV-fiets te pakken. Mocht je te laat zijn en de fietsen zijn op, dan zijn alle locaties alsnog makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het feest op vrijdag bij Piecken is de slaapzaal ongeveer 20 minuten lopen. Vanaf het feest in de villa op zaterdag is lopen niet te doen. Daarom staan er vanaf 02:00 bij de villa taxi’s klaar om 4 personen naar de slaapzaal te brengen voor een tientje.

Aanmelden
Bij aankomst op het sportpark kunnen jullie je aanmelden bij de wedstrijdleiding in de tent. Hier krijg je één of twee bandjes. Paars (deelnemer) of Oranje (deelnemer + slaapzaal) en eventueel Groen (Cantus). Gezien het grote deelnemersaantal hebben we een strakke planning. 15 minuten voor een wedstrijd moet je je melden bij de wedstrijdleiding. Als je te laat bent kan de wedstrijd aan de tegenstander gegeven worden.

Aanmelden
Betalen tijdens SET voor eten en drinken doe je met munten. De enige uitzondering is het feest op vrijdagavond in Piecken. De munten zijn te koop bij de wedstrijdtafel voor €1,50 per stuk. LET OP: er kan alleen gepind worden! Munten kunnen niet worden teruggekocht.

Tennis
Per categorie spelen poules van 3 teams dubbelpartijen van een uur. De wedstrijdtijden zijn vrijdag 16:00-23:00, zaterdag 09:00-20:00 en zondag 09:00-16:00. Gezien het immense aantal deelnemers zijn wij genoodzaakt om een uurtje eerder te beginnen met de wedstrijden in vergelijking met voorgaande jaren. We snappen dat het kut is om zo vroeg al te moeten tennissen na een avondje goudgele pretcilinders wegkolken maar het is helaas niet anders. Op zaterdagmiddag zullen er tussen 12:00 en 16:00 ook wedstrijden gespeeld worden op het tennispark van Nijmegen Quick. Dit is 5 minuten fietsen vanaf het tennispark van Slow. Zoals elk jaar bij SET word je naast het winnen van je wedstrijd uitgedaagd om een opdracht te voltooien. Dit jaar gaan we tanken in onze toga’s. Maar lukt het je om ook op te baan te schitteren in je adellijke outfit en de wedstrijd te winnen? Dan moeten je tegenstanders je trakteren op een biertje. Daarnaast geldt de gebruikelijke regel: 6-0, 6-0 verliezen betekent adje gestrekt.

Ontbijt
De mensen met een oranje bandje krijgen een ontbijtpakket en kunnen zaterdag en zondagochtend van 08:30 tot 11:30 uur ontbijten bij de slaaplocatie.

Eten
Op vrijdag en zaterdagavond kan er tussen 17:30 en 19:30 gegeten worden in sportcafé the Yard (de grote trap op naast de tent). Op vrijdag staat er overheerlijke gyros klaar en op zaterdag pasta. Het eten is helaas helemaal vol dus het zal niet mogelijk zijn om je op de dag zelf nog aan te melden.

In de tent zullen energybars als mars, snickers en twix verkrijgbaar zijn en worden er broodjes hamburger, tosti’s en panini’s verkocht. Vanwege het mediteraanse thema moesten we natuurlijk wel iets met de drank doen wat in het thema past. Daarom hebben we een actie voor ouzo shots, 2 shots halen 1 betalen gedurende het hele weekend. Ook is er warme chocomel met rum en zoals altijd bij SET is er ook weer Leffe blond, Erdinger & La Chouffe verkrijgbaar.

Slapen
De slaapzaal is dit jaar weer bij Roomsch Leven (het kerkje), net als vorig jaar. Lekker dichtbij de tennisbanen dus! Het adres is Heyendaalseweg 239, ongeveer 3 minuten fietsen vanaf de banen. De slaapzaal is op vrijdag vanaf 19:00 open om je spullen te droppen. Voor die tijd kun je je spullen in een kleedkamer neerleggen die is vrijgehouden voor SET. Op zaterdag is de slaapzaal open tussen 19:00 en 20:30. Op zaterdag en zondag zal de slaapzaal gesloten worden om 11:00. Tijdens de nacht zal er bewaking aanwezig zijn. Douchen is niet mogelijk bij de slaapzaal, bij het sportcentrum is hier ruime gelegenheid voor.

BeerOlympics
Bij de BeerOlympics strijdend 20 teams in diverse bierspellen om de gouden plak. De spellen voor de poulefase zijn dit jaar Flunkyball, Stresspong, FlipCup, NummerJenga en Dokter Bibber. De nummer 1 van elke poule gaat door naar de finale, pitcher rietadten, en strijden om de titel van 2019. Gezien de omvang van deze activiteit en de planning die er in gaat zitten is het niet meer mogelijk om je op de dag zelf aan te melden met een team.

Pubquiz
Na het succes van voorgaande jaren houden we opnieuw een pubquiz op zaterdag, gehost door de enige echte SmErik Kinkhof. Deze zal beginnen om 16:00 in de tent. Teams mogen uit maximaal 6 mensen bestaan. Aanmelden kan zaterdag bij de wedstrijdleiding. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal teams, vol = vol. Deelname aan de pubquiz is gratis.

Extra activiteiten: Sauna & Pannavoetbal
Gedurende het weekend zal er de mogelijkheid zijn om al het bier er lekker uit te zweten in een heuse sauna. Deze sauna bevindt zich vlakbij de tent op het tennispark. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan badkleding en een handdoek mee. Tijdens het weekend wordt het lekker koud buiten dus er is voldoende ruimte om af te koelen.

Heb jij even geen tenniswedstrijden en ben je niet zo van de rust en weldaad van een sauna? Dan is er 10 meter verderop een pannaveld waar je lekker een potje kunt voetballen.

Themafeest vrijdag
Net als vorig jaar zal het themafeest op vrijdag plaatsvinden om 23:00 bij universiteitscafé Piecken (Professor Bromstraat 54, vanaf het sportpark 4 minuten fietsen of 10 minuten lopen). Trek tijdens dit feest je mooiste toga aan, degene met de vetste outfit krijgt een prijs. Let op: Voor de drank kan niet met SET munten betaald worden. Wel kun je je munten gebruiken om broodjes knak te kopen. Van 23:30 tot 00:30 is het happy hour en is alle drank 2 halen 1 betalen. Aan het einde van happy hour zal er een fust uit gaan (rond 00:00). Drankprijzen zijn €1,70 voor bier, €2,20 voor fris en €2,80 voor wijn. Toegang tot het themafeest zonder paars of oranje bandje kost €2,50.

Cantus & Villafeest
Ook dit jaar wordt de cantus weer geleid door de SlowBand. Het vindt dit jaar om 21:30 plaats in het Kolpinghuis (Smetiusstraat 1). Zo hoeven we na afloop van de cantus maar 5 minuten te rollen naar de beruchte Villa van Schaeck (van Schaeck Mathonsingel 10). Daar gaan we verder feesten tot de zon op komt. De cantus zit momenteel helemaal vol (max 225 plaatsen). Als je er nog bij wilt zijn, mail dan snel zodat je een plek bovenin in de reservelijst krijgt. Zonder groen bandje krijg je geen toegang tot de cantus. Het is niet mogelijk om bij de ingang te betalen. Toegang tot het villafeest zonder paars of oranje bandje kost €2,50. Bij het feest zullen weer broodjes knak en lachgasballonnen verkocht worden. Voor de cantus is het handig om fietsen alvast te parkeren bij de villa, bij het Kolpinghuis is namelijk weinig parkeerruimte.

Locaties

Radboud sportcentrum
Heyendaalseweg 141
Roomsch Leven
Heyendaalseweg 239
Café Piecken
Professor Bromstraat 54
Villa van Schaeck
van Schaeck Mathonsingel 10
Kolpinghuis
Smetiusstraat 1
TC Nijmegen Quick
Nijmeegsebaan 141

Telefoonnummers

Voorzitter SET 2019 (dringende vragen)
Thomas te Wierik (06-14578600)
Secretaris (vragen over het toernooi)
Nena van der Horst (06-42826504)
Wedstrijdleiding (vragen over wedstrijden)
Kechmon van Santen (06-52864028)

0