Slow Extern Toernooi (SET)

SET is het externe toernooi van N.S.L.T.C Slow. Het toernooi wordt dit jaar van 22 t/m 25 februari gespeeld op het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Het is een dubbeltoernooi waar speelsterktes bij elkaar opgeteld worden. Zo kan iedereen met iedereen spelen!

Er zal er zoals gewoonlijk weer van alles te beleven zijn. Buiten hele mooie wedstrijden, zijn er bijvoorbeeld  weer feestavonden, een cantus en nog veel andere activiteiten die naast de baan zullen plaatsvinden. Het thema van SET 2024 is ‘Why SETtle? Join the college battle!’

Het toernooi

Schrijf je in voor maximaal 2 categorieën in de DD, HD of GD samen met een partner van elk niveau. Hierbij gaat het om de opgetelde rating van jou en je dubbelpartner. Als je alleen op de zaterdag en zondag kan tennissen mag je maximaal voor 1 categorie inschrijven. Als je 2 categorieën wil spelen moet je vanaf vrijdag (voor externen) of vanaf donderdag (voor Slowaken) beschikbaar zijn. Mocht je helemaal niet willen tennissen, maar wel bij de leuke activiteiten aanwezig zijn, dan kan je je inschrijven voor louter bier drinken. Inschrijven voor dit onderdeel is gratis. De wedstrijdtijden zijn donderdag 17:00-23:00, vrijdag 16:00-23:00, zaterdag 09:00-20:00 en zondag 09:00-17:00. Schrijf je hier snel in!

Locatie

Het toernooi bevindt zich op het Radboud Sportcentrum. Het adres is: Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen. De wedstrijden zullen gespeeld worden op de 12 banen van het sportcentrum. Mocht het nodig zijn wijken wij uit naar de banen van Quick (Dennenstraat 25). Wij raden iedereen aan om bij station Nijmegen een OV-fiets te pakken. Mocht je te laat zijn en de fietsen zijn op, dan zijn alle locaties alsnog makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de mensen die met de auto komen is het mogelijk om op het terrein van het sportcentrum te parkeren. De parkeerplaatsen bevinden zich onder het sportcentrum en zijn te bereiken via de rotonde links van de hoofdingang. Vanaf 18:00 op donderdag en vrijdag en gedurende het hele weekend is parkeren op dit terrein gratis. Op het sportcentrum bevinden zich toiletten en kleedkamers.

Munten

Betalen tijdens SET voor eten en drinken doe je met munten. Dit geldt NIET voor de feestavond op vrijdag. De munten zijn te koop bij de muntenkraam in de tent. LET OP: er kan alleen gepind worden! Munten kunnen niet worden teruggekocht.

Overnachten

Vrijdag en zaterdag nacht kunnen leden van externe verenigingen overnachten.

Ontbijt

Je kan ontbijten in de tent. Ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.

Feestavonden en cantus

Op vrijdag en zaterdag avond zijn er uiteraard weer twee spectaculaire feesten. Op vrijdagavond is er een themafeest en op zaterdagavond een cantus. Bij de cantus zit bier inbegrepen. Het feest op zaterdag zal tegelijkertijd met de cantus beginnen.

Beer Olympics

Op vrijdagavond zijn zoals ieder jaar de befaamde Beer Olympics plaatsvinden. Strijd tijdens de Beer Olympics met jouw team tegen andere teams van andere studententennisverenigingen in de leukste bierspellen en kroon je zelf tot winnaar van de SET Beer Olympics 2024. Alle teamleden moeten bij de inschrijving van het toernooi ook individueel aanvinken dat ze meedoen aan de beerolympics. Hiervoor doe je niet alleen mee aan de spellen, maar krijg je ook onbeperkt bier tijdens de spellen.

Tot snel op de promotour!

Het SET Bestuur

 

Locaties

Radboud sportcentrum
Heyendaalseweg 141

Telefoonnummers

Bestuurscoördinator (Algemene vragen over het toernooi)
Jasmijn van Kuijk (06-53821836)
Wedstrijdcommissaris (Vragen over wedstrijden)
Daan Könings (06-12425371)
Voorzitter SET 2024 (Dringende vragen)
Bram van Groenigen (06-28936739)

 

Bestuursleden 23/24

Voorzitter: Bram van Groenigen
Secretaris: Isabel van Hees
Penningmeester: Floris Mouw
Wedstrijdleider: Daan Könings
Commissaris Facilitair: Eleonoor Slot
Commissaris Activiteiten en Feesten: Nynke Bongers
Commissaris Promotie: Lise de Jong
Bestuurscoördinator: Jasmijn van Kuijk

Slow Extern Toernooi (SET)

SET is het externe toernooi van N.S.L.T.C Slow. Het toernooi wordt dit jaar van 23 t/m 26 februari gespeeld op het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Het is een dubbeltoernooi waar speelsterktes bij elkaar opgeteld worden. Zo kan iedereen met iedereen spelen!

Er zal er zoals gewoonlijk weer van alles te beleven zijn. Buiten hele mooie wedstrijden, zijn er bijvoorbeeld  weer feestavonden, een cantus en nog veel andere activiteiten die naast de baan zullen plaatsvinden. Het thema van SET 2023 is ‘Ready, SET, play! Met welke kakker ga jij in zee?’

Het toernooi

Schrijf je in voor maximaal 2 categorieën in de DD, HD of GD samen met een partner van elk niveau. Als je alleen op de zaterdag en zondag kan tennissen mag je maximaal voor 1 categorie inschrijven. Als je 2 categorieën wil spelen moet je vanaf vrijdag (voor externen) of vanaf donderdag (voor Slowaken) beschikbaar zijn. Mocht je helemaal niet willen tennissen, maar wel bij de leuke activiteiten aanwezig zijn, dan kan je je inschrijven voor louter bier drinken. Inschrijven voor dit onderdeel is gratis. Vrijdag en zaterdag wordt er, als het deelnemersaantal het toelaat, in poules gespeeld. Dan speel je minimaal 2 wedstrijden per onderdeel. Voor degene die door de poule komen is er op zondag uiteraard nog een afvalschema. Het aantal inschrijvingen gaat erg hard, waardoor een aantal categorieën geen poules zullen hebben dit jaar. De wedstrijdtijden zijn donderdag 17:00-23:00, vrijdag 16:00-23:00, zaterdag 09:00-20:00 en zondag 09:00-17:00. Schrijf je hier snel in!

Locatie

Het toernooi bevindt zich op het Radboud Sportcentrum. Het adres is: Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen. De meeste wedstrijden zullen gespeeld worden op de 12 banen van het sportcentrum. Mocht het nodig zijn wijken wij uit naar de banen van Tachys (Energieweg 47). Wij raden iedereen aan om bij station Nijmegen een OV-fiets te pakken. Mocht je te laat zijn en de fietsen zijn op, dan zijn alle locaties alsnog makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de mensen die met de auto komen is het mogelijk om op het terrein van het sportcentrum te parkeren. De parkeerplaatsen bevinden zich onder het sportcentrum en zijn te bereiken via de rotonde links van de hoofdingang. Vanaf 18:00 op donderdag en vrijdag en gedurende het hele weekend is parkeren op dit terrein gratis. Op het sportcentrum bevinden zich toiletten en kleedkamers.

Munten

Betalen tijdens SET voor eten en drinken doe je met munten. Dit geldt NIET voor de feestavond op vrijdag. De munten zijn te koop bij de muntenkraam in de tent. LET OP: er kan alleen gepind worden! Munten kunnen niet worden teruggekocht.

Overnachten

Vrijdag en zaterdag nacht kunnen leden van externe verenigingen overnachten.

Ontbijt

Je kan ontbijten in de tent. Ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.

Feestavonden en cantus

Op vrijdag en zaterdag avond zijn er uiteraard weer twee spectaculaire feesten. Op vrijdagavond is er een themafeest en op zaterdagavond een cantus. De cantus zit inmiddels vol. Bij de cantus zit bier inbegrepen. Het feest op zaterdag zal tegelijkertijd met de cantus beginnen.

Beer Olympics

Op vrijdagavond zijn zoals ieder jaar de befaamde Beer Olympics plaatsvinden. Strijd tijdens de Beer Olympics met jouw team tegen andere teams in de leukste bierspellen en kroon je zelf tot winnaar van de SET Beer Olympics 2023. Alle teamleden moeten bij de inschrijving van het toernooi ook individueel aanvinken dat ze meedoen aan de beerolympics. Hiervoor doe je niet alleen mee aan de spellen, maar krijg je ook onbeperkt bier tijdens de spellen.

Tot snel op de promotour!

Het SET Bestuur

Locaties

Radboud sportcentrum
Heyendaalseweg 141

Telefoonnummers

Gastheer (Random vragen over het toernooi)
Alec Heuijerjans (06-51079874)
Wedstrijdcommissaris (Vragen over wedstrijden)
Maaike Hollestelle (06-37422863)
Voorzitter SET 2023 (Dringende vragen)
Eline Derksen (06-19911964)

Status Inschrijvingen

Tennis
Cantus (250 / 250 deelnemers)[vol!]
Cantus Reservelijst (50 / 50) [vol!]
BeerOlympics (16 / 16 teams)

Wil jij graag meedoen met SET en daarbij ook alle leuke activiteiten meepakken? Wacht dan niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers per activiteit is beperkt! De cantuszaal zit met 250 deelnemers helaas al bomvol. Er is een reservelijst maar de kans dat je nog mee kunt doen als je je nu inschrijft is zeer klein.

De beerolympics zit bijna vol. Het is niet meer mogelijk om een nieuw team in te schrijven. Het is wel mogelijk om je aan te sluiten bij een reeds bestaand team. Klik op de knop hieronder om te kijken welke teams er zijn.

Wil jij graag meedoen met SET en daarbij ook alle leuke activiteiten meepakken? Wacht dan niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers per activiteit is beperkt! De cantuszaal zit met 250 deelnemers helaas al bomvol. Er is een reservelijst maar de kans dat je nog mee kunt doen als je je nu inschrijft is zeer klein.

We krijgen veel vragen over de cantuslijst en de reservelijst. Daarom hebben we een kleine tool gebouwd waarmee je kunt checken of je inschrijving goed is doorgekomen en op welke lijst je staat. Je hoeft alleen het emailadres in te vullen wat gelinkt is aan je toernooi.nl account.

Beer Olympics
De beerolympics is de jaarlijks terugkerende koningsklasse bij SET. Teams van 6-10 personen nemen het tegen elkaar op in diverse bloedstollende bierspellen. Denk aan beerpong, flunkyball, flipcup en twister. Voor slechts €5 ga je gegarandeerd naar de cholera want dit is inclusief vele liters bier. Geef je bij je inschrijving voor SET op voor de beerolympics en geef je team door via onderstaande knop! Wees snel want er kunnen maximaal 16 teams meedoen.

Ben jij benieuws waar de SET PromoTour binnenkort langs komt? Check dan onderstaand schema en schrijf de datums in je agenda!

Algemeen

Informatie SET 2020

Wederom zijn er records verbroken met deze editie. Meer dan 400 deelnemers maken deze 6de editie van SET de grootste editie ooit! Om dit allemaal goed te accomoderen hebben we dit jaar een extra grote feesttent en is er meer bier ingekocht dan diverse eerdere SET edities bij elkaar opgeteld! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over het toernooi.

Vervoer tijdens het weekend
Wij raden iedereen aan om bij station Nijmegen een OV-fiets te pakken. Mocht je te laat zijn en de fietsen zijn op, dan zijn alle locaties alsnog makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het feest op vrijdag bij Piecken is de slaapzaal ongeveer 20 minuten lopen. Vanaf het feest in de villa op zaterdag is lopen niet te doen. We raden daarom aan om een taxi te nemen als je geen fiets hebt.

Locaties

Aanmelden
Bij aankomst op het sportpark kunnen jullie je aanmelden bij de wedstrijdleiding in de tent. Gezien het enorme deelnemersaantal hebben we een strakke planning. 15 minuten voor een wedstrijd moet je je melden bij de wedstrijdleiding. Als je te laat bent kan de wedstrijd aan de tegenstander gegeven worden.

Munten
Betalen tijdens SET voor eten en drinken doe je met munten. Dit geldt ook voor de feestavonden op vrijdag en zaterdag. De munten zijn te koop bij de muntenkraam in de tent voor €1,50 per stuk en ‘s avonds op de feestlocaties. LET OP: er kan alleen gepind worden! Munten kunnen niet worden teruggekocht.

Tennis
Per categorie spelen poules van 3 teams dubbelpartijen van een uur. De wedstrijdtijden zijn donderdag 17:00-23:00, vrijdag 16:00-23:00, zaterdag 09:00-20:00 en zondag 09:00-17:00. Gezien het grote aantal deelnemers zijn wij genoodzaakt om in het weekend een uurtje eerder te beginnen met de wedstrijden dan we normaalgesproken doen. We snappen dat het kut is om zo vroeg al te moeten tennissen na een avondje goudgele pretcilinders kantelen maar het is helaas niet anders. Daarnaast wordt er dit jaar ook weer gespeeld bij tennnispark Quick op de zaterdag. Dit is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf het tennispark van Slow. De locaties kun je vinden op de kaart hierboven of in de adressenlijst onderaan deze pagina.

Zoals elk jaar bij SET word je naast het winnen van je wedstrijd uitgedaagd om een opdracht te voltooien. Dit jaar gaan we pompen op onze klompen. Maar lukt het je om ook op te baan te schitteren op je klompen en de wedstrijd te winnen? Dan moeten je tegenstanders je trakteren op een meter bier. Wanneer je geen enkele game weet te winnen sta je voor een dilemma: óf ter plekke het Wilhelmus luidkeels zingen, of een adje gestrekt.

Ontbijt
De mensen met een groen bandje kunnen ontbijten in de tent tussen 08:30 en 12:00. Als je bent ingedeeld bij een slaaplocatie bij iemand thuis, dan zorgt de gastheer/vrouw voor het ontbijt.

Eten & Drinken
Op vrijdag en zaterdag kan er gegeten worden in sportcafé the Yard (de grote trap op naast de tent). Vrijdag van 18:00-20:00 en zaterdag van 17:00 – 19:00. Op vrijdag staat er overheerlijke hutspot met hachee klaar en op zaterdag drumsticks met ovenkrieltjes en salade. Het eten is al besteld dus het zal niet mogelijk zijn om je op de dag zelf nog aan of af te melden. Ruilen met iemand is wel mogelijk, geef dit dan wel even door bij de wedstrijdleiding.

In de tent zullen energybars als mars, snickers en twix verkrijgbaar zijn en worden er broodjes hamburger, tosti’s en panini’s verkocht. Vanwege het Nederlandse thema moesten we natuurlijk wel iets met de drank doen wat in het thema past. Daarom hebben we een actie voor Dutch Drop shots, 2 shots halen 1 betalen gedurende het hele weekend. Ook is er zoals altijd bij SET weer een assortiment aan speciaalbier verkrijgbaar. Dit jaar hebben we Leffe blond, Erdinger, Desperados & La Chouffe verkrijgbaar.

Slapen
De slaapzaal is dit jaar weer bij Roomsch Leven (het kerkje), net als vorig jaar. Lekker dichtbij de tennisbanen dus! Het adres is Heyendaalseweg 239, ongeveer 3 minuten fietsen vanaf de banen. De slaapzaal is op vrijdag vanaf 18:00 open om je slaapspullen (matje/luchtbed, slaapzak & kussen) te droppen. Gedurende het hele weekend is de slaapzaal geopend. Op zondag zal de slaapzaal gesloten worden om 11:00. Tijdens de nacht zal er bewaking aanwezig zijn. Douchen is niet mogelijk bij de slaapzaal, bij het sportcentrum is hier ruime gelegenheid voor. Omdat er dit jaar zoveel deelnemers zijn is er extra slaapruimte beschikbaar bij Slowaken thuis. De mensen die hier slapen krijgen dit te horen voor aanvang van het toernooi.

Speelschema
Feesten

Kroegentocht

Donderdag 22:30 – 03:00
Op donderdagavond starten we met een altijd gezellige kroegentocht in het centrum van Nijmegen. Om 22.30 uur starten we bij Cafe Samson. Vanuit hier nemen we jullie mee langs de leukste kroegen die deze mooie stad rijk is. Er zullen gratis welkomstshotjes klaar staan en gaan er een mooie avond van maken! Meedoen? Schrijf je hier in.

Themafeest vrijdag

Net als voorgaande jaren zal het themafeest op vrijdag plaatsvinden om 23:30 bij universiteitscafé Piecken (Professor Bromstraat 54, vanaf het sportpark 4 minuten fietsen of 10 minuten lopen). Trek tijdens dit feest je meest Hollandsche kloffie aan, degene met de vetste outfit krijgt een prijs. Voor de drank kan hier ook met SET munten betaald worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer broodjes knak te koop. Van 23:30 tot 00:30 is het happy hour en is alle drank 2 halen 1 betalen. Aan het einde van happy hour zal er een fust uit gaan.

Cantus

Ook dit jaar wordt de cantus weer geleid door de SlowBand. Het vindt weer plaats in het Kolpinghuis (Smetiusstraat 1). Zo hoeven we na afloop van de cantus maar 5 minuten te rollen naar de beruchte Villa van Schaeck. Daar gaan we verder feesten tot de zon op komt. De cantus start om klokslag 21:00, zorg ervoor dat je op tijd bent!!! De zaal gaat open om 20:30. De cantus zit momenteel helemaal vol (max 250 plaatsen). Er is een reservelijst, bij de wedstrijdtafel kun je informeren op welke plek je staat. Zonder cantusbandje krijg je geen toegang tot de cantus.

Villafeest

Het villafeest begint om 23:30, er zullen weer broodjes knak verkocht worden en er is een bewaakte garderobe (eigen risico). Voor de cantus is het handig om fietsen alvast te parkeren bij de villa, bij het Kolpinghuis is namelijk weinig parkeerruimte en het is maar een paar minuten lopen.

Activiteiten

BeerOlympics

Vrijdag 19:00 – 22:00
Bij de BeerOlympics strijden 16 teams in diverse bierspellen om de gouden plak. De spellen voor de poulefase zijn dit jaar Flunkyball, Balloon Pyramid, Stresspong, Head to Head, Pantyball en Krijg ‘m aan de overkant. De nummer 1 van elke poule gaat door naar de finale, Bierestafette, en strijden om de titel van 2020. Kijk op deze pagina welke teams er dit jaar meestrijden.

Techno-Muziekuurtje

Vrijdag 19:00 – 20:00
Eens in de zoveel tijd reizen grote groepen technofans naar Noord-Holland, waar de lucht gevuld wordt met het vertrouwde gebonk van Thuishaven. Zin om een vleugje van die sfeer mee te maken op SET? Dat kan! Op de vrijdag staat voor de liefhebbers een techno uurtje ingepland.

Bierfiets

Zaterdag 13:00 – 17:00
Door het succes van afgelopen jaar kan een bierfiets natuurlijk niet achterwege blijven dit jaar! Wederom kun je op zaterdagmiddag bier drinken tijdens een tour door de Nijmeegse straten op een bierfiets. Er passen 15 personen op een fiets en er zijn 7 rondes van een half uur tussen 13:00 en 17:00. Wil je een plekje? Woensdag 26 januari 13:00 gaat de inschrijving open op deze pagina.

Brabants Muziekuurtje

Zaterdag 15:00 – 16:00
God Nondeju…, zijn we bij SET aangekomen, blijkt de carnaval al voorbij. “Daar motte we wat aan doen!” Zaterdag keren we nog één keer terug naar dit waanzinnige feest en gaan we samen een uurtje kei hard Brabantse carnaval vieren! Als je wakker bent geworden met een biertje in je hand en strompelend van links naar rechts op de tennisbaan bent gegaan, dan begint de pret pas echt.

Pubquiz

Zaterdag 16:00 – 18:30
Na het succes van voorgaande jaren houden we opnieuw een pubquiz op zaterdag, gehost door de enige echte SmErik Kinkhof. Deze zal beginnen om 16:00 in de tent. Teams mogen uit maximaal 6 mensen bestaan. Aanmelden kan zaterdag bij de wedstrijdleiding. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal teams, vol = vol. Deelname aan de pubquiz is gratis.

Elfshotjestocht

Zaterdag hele dag
Slow organiseert al een aantal jaar het beruchte SHOTS feest. Alle shots voor slechts 75 cent! Tijdens SET zal er een mini-versie van SHOTS plaatsvinden op zaterdag. Koop tussen 12 en 2 een stempelkaart en kijk of jij deze barre tocht overleefd. Met deze kaart kun je 11 verschillende shots halen gedurende de hele dag.

Rad van Fortuin

Zaterdag 12:00-13:00 & 14:00-15:00
Draai aan het rad, en voor je het weet ben je kneiter zat!
Met een beetje geluk en een paar gratis drankjes verder, kan hij je wereld zeker laten draaien!
Tijdens de kaartverkoop van de elfshotjestocht kun je voor 2 munten aan het rad draaien

Brakke (tennis)BallenBingo

Zondag 12:30
Sta jij op zondag helaas niet in de finale, maar ben je nog lang niet klaar om naar huis te gaan én al helemaal niet met lege handen? Dan gaan wij jou sowieso terug zien op zondagmiddag bij de BRAKKE BALLEN BINGO!! Een spel waar je gelukkig niet zo veel bij hoeft na te denken, uiteraard wel een must met een opgestapelde kater van twee dagen 😁! De deelname is helemaal gratis en er zijn een hoop leuke prijzen binnen te slepen, dus wat houdt je nog tegen?!

Naast de baan

Sauna

Natuurlijk is SET SET niet als er geen sauna is. Ook dit jaar zal er naast de tent een sauna staan. Want ja wat warmte kunnen we wel gebruiken na deze koude dagen. Ook heerlijk om na je wedstrijd samen met de tegenstander een heerlijk speciaalbiertje te doen in de sauna. Klinkt perfect toch? Vergeet je zwembroek en hamamdoek dus zeker niet!

Multiplayer-BeerPong

Na uren klussen en schilderen is het nu eindelijk zo ver! De prachtig-Paarsche Multiplayer Beerpongtafel wordt tijdens SET voor het eerst gebruikt. Je kunt met maar liefst 8 personen tegen elkaar de strijd aan gaan.

Vlaojsjoelen

Kijk niet raar op als je tijdens SET een paar abrikozenvlaaitjes door de lucht ziet vliegen. Krijg jij jouw favoriete vlaai in de oven gesjoeld? De sjoelbak staat voor jullie klaar!

Twister

Voel jij de grond al trillen onder je handen en voeten terwijl je je wanhopig in evenwicht probeert te houden op de twistermat? Dan zit je in Groningen, óf dan heb je een paar biertjes teveel gedronken. Op SET ligt er dit jaar een twistermat voor jullie klaar! Geniet van de traditionele versie of maak kennis met biertwister.

Spatelen

In Zeeland hebben ze aan water geen gebrek. Zonder hun bruggen kwamen ze niet ver. Op SET kunnen we allemaal een brug over water leggen met het spel “spatelen”, jajaaa, begin maar alvast met oefenen!

Baanveiling
Contact

Locaties

Radboud sportcentrum
Heyendaalseweg 141
Roomsch Leven
Heyendaalseweg 239
Café Piecken
Professor Bromstraat 54
Villa van Schaeck
van Schaeck Mathonsingel 10
Kolpinghuis
Smetiusstraat 1
TC Nijmegen Quick
Nijmeegsebaan 141

Telefoonnummers

Gastvrouw (Random vragen over het toernooi)
Kelly Rovers (06-12590695)
Wedstrijdcommissaris (Vragen over wedstrijden)
Timo Schrijvers (06-23186283)
Voorzitter SET 2020 (Dringende vragen)
Thomas te Wierik (06-14578600)