Slow Extern Toernooi (SET)

SET is het externe toernooi van N.S.L.T.C Slow. Het toernooi vond in 2019 plaats op 22, 23 en 24 februari op het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Het is een dubbeltoernooi waar speelsterktes bij elkaar opgeteld worden. Zo kan iedereen met iedereen spelen.

Dit jaar tijdens SET 2019: Tanken in je Toga zorgden meer dan 350 tennissers (een recordaantal!) uit 11 verschillende studentensteden voor een super tof weekend. Er zijn twee gezellige feestavonden en een lichtelijk geëscaleerde cantus geweest. Daarnaast is er weer goed gestreden tijdens jaarlijkse BeerOlympics en was het feest goed aan in de feesttent.

We zien jullie graag weer tijdens SET 2020. Wanneer deze editie precies plaatsvindt is nog niet bekend.

Informatie SET 2019

Wederom zijn er records verbroken met deze editie. Meer dan 360 deelnemers maken het eerste lustrum van SET de grootste editie ooit! Om dit allemaal goed te accomoderen hebben we dit jaar een extra grote feesttent, A.K.A. “de Tempel”. Er is meer bier ingekocht dan diverse eerdere SET edities bij elkaar opgeteld en het belooft fantastisch weer te worden! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over het toernooi.

Vervoer tijdens het weekend
Wij raden iedereen aan om bij station Nijmegen een OV-fiets te pakken. Mocht je te laat zijn en de fietsen zijn op, dan zijn alle locaties alsnog makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het feest op vrijdag bij Piecken is de slaapzaal ongeveer 20 minuten lopen. Vanaf het feest in de villa op zaterdag is lopen niet te doen. Daarom staan er vanaf 02:00 bij de villa taxi’s klaar om 4 personen naar de slaapzaal te brengen voor €12,50.

Locaties

Aanmelden
Bij aankomst op het sportpark kunnen jullie je aanmelden bij de wedstrijdleiding in de Tempel. Gezien het enorme deelnemersaantal hebben we een strakke planning. 15 minuten voor een wedstrijd moet je je melden bij de wedstrijdleiding. Als je te laat bent kan de wedstrijd aan de tegenstander gegeven worden.

Munten
Betalen tijdens SET voor eten en drinken doe je met munten. De enige uitzondering is het feest op vrijdagavond in Piecken. De munten zijn te koop bij de muntenkraam in de Tempel voor €1,50 per stuk. LET OP: er kan alleen gepind worden! Munten kunnen niet worden teruggekocht.

Tennis
Per categorie spelen poules van 3 teams dubbelpartijen van een uur. De wedstrijdtijden zijn vrijdag 16:00-22:00, zaterdag 09:00-20:00 en zondag 09:00-16:00. Gezien het immense aantal deelnemers zijn wij genoodzaakt om een uurtje eerder te beginnen met de wedstrijden dan we normaalgesproken doen. We snappen dat het kut is om zo vroeg al te moeten tennissen na een avondje goudgele pretcilinders wegkolken maar het is helaas niet anders. Daarnaast zijn er dit jaar 2 extra tennisparken waar gespeeld gaat worden op de zaterdag. Beide parken zijn minder dan 5 minuten fietsen vanaf het tennispark van Slow. De locaties kun je vinden op de kaart hierboven of in de adressenlijst onderaan deze pagina. Als je bij Brakkenstein of Quick je wedstrijd moet tennissen, dan graag na afloop z.s.m. de stand naar Simon van Santen (wedstrijdleiding) appen via 06 52864028.

Zoals elk jaar bij SET word je naast het winnen van je wedstrijd uitgedaagd om een opdracht te voltooien. Dit jaar gaan we tanken in onze toga’s. Maar lukt het je om ook op te baan te schitteren in je adellijke outfit en de wedstrijd te winnen? Dan moeten je tegenstanders je trakteren op een biertje. Daarnaast geldt de gebruikelijke regel: geen enkele game winnen = adje gestrekt.

Ontbijt
De mensen met een oranje bandje krijgen bij de slaaplocatie een ontbijtpakket. Dit zal rond 08:30 zijn.

Eten & Drinken
Op vrijdag en zaterdagavond kan er tussen 18:00 en 20:00 gegeten worden in sportcafé the Yard (de grote trap op naast de tent). Op vrijdag staat er overheerlijke Griekse gyros klaar en op zaterdag pasta bolognesa. Het eten is helaas helemaal vol dus het zal niet mogelijk zijn om je op de dag zelf nog aan te melden.

In de tent zullen energybars als mars, snickers en twix verkrijgbaar zijn en worden er broodjes hamburger, tosti’s en panini’s verkocht. Vanwege het mediteraanse thema moesten we natuurlijk wel iets met de drank doen wat in het thema past. Daarom hebben we een actie voor ouzo shots, 2 shots halen 1 betalen gedurende het hele weekend. Ook is er zoals altijd bij SET weer Leffe blond, Erdinger & La Chouffe verkrijgbaar. Vanwege het voorspelde mooie weer is er dit jaar ook Desperados verkrijgbaar!

Slapen
De slaapzaal is dit jaar weer bij Roomsch Leven (het kerkje), net als vorig jaar. Lekker dichtbij de tennisbanen dus! Het adres is Heyendaalseweg 239, ongeveer 3 minuten fietsen vanaf de banen. De slaapzaal is op vrijdag vanaf 19:00 open om je slaapspullen (matje/luchtbed, slaapzak & kussen) te droppen. Voor die tijd kun je je spullen in een kleedkamer neerleggen die is vrijgehouden voor SET. Op zaterdag is de slaapzaal open tussen 19:00 en 20:30. Op zaterdag en zondag zal de slaapzaal gesloten worden om 11:00. Tijdens de nacht zal er bewaking aanwezig zijn. Douchen is niet mogelijk bij de slaapzaal, bij het sportcentrum is hier ruime gelegenheid voor. Omdat er dit jaar zoveel deelnemers zijn is er dit jaar een extra slaapzaal op zaterdag in het Kolpinghuis (zelfde locatie als de cantus). De mensen die hier slapen kunnen vanaf 17:00 in de zaal om hun spullen de deponeren. De zaal wordt zondagochtend om 10:00 weer gesloten.

BeerOlympics
Bij de BeerOlympics strijden 10 teams in diverse bierspellen om de gouden plak. De spellen voor de poulefase zijn dit jaar Flunkyball, Stresspong, FlipCup, NummerJenga en Twister. De nummer 1 van elke poule gaat door naar de finale, pitcher rietadten, en strijden om de titel van 2019.

Pubquiz
Na het succes van voorgaande jaren houden we opnieuw een pubquiz op zaterdag, gehost door de enige echte SmErik Kinkhof. Deze zal beginnen om 16:00 in de tent. Teams mogen uit maximaal 6 mensen bestaan. Aanmelden kan zaterdag bij de wedstrijdleiding. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal teams, vol = vol. Deelname aan de pubquiz is gratis.

Bierfiets
Speciaal voor het eerste lustrum van SET kun je op zaterdagmiddag bier drinken tijdens een tour door de Nijmeegse straten op een bierfiets. Er passen 15 personen op een fiets en er zijn 6 rondes van een half uur tussen 13:00 en 16:00. Wil je een plekje? Houd dan goed de SET Facebookpagina in de gaten!

Extra activiteiten: Sauna, Jacuzzi’s & Pannavoetbal
Gedurende het weekend zal er weer de mogelijkheid zijn om al het bier er lekker uit te zweten in een heuse sauna. Deze sauna bevindt zich vlakbij de tent op het tennispark. Daarnaast is het wellness arsenaal dit jaar geüpgraded met 2 jacuzzi’s! Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan badkleding en een handdoek mee.

Heb jij even geen tenniswedstrijden en ben je niet zo van de rust en weldaad van een sauna of het bubbelgenot van een jacuzzi? Dan is er 10 meter verderop een pannaveld waar je lekker een potje kunt voetballen.

Themafeest vrijdag
Net als voorgaande jaren zal het themafeest op vrijdag plaatsvinden om 23:30 bij universiteitscafé Piecken (Professor Bromstraat 54, vanaf het sportpark 4 minuten fietsen of 10 minuten lopen). Trek tijdens dit feest je mooiste toga aan, degene met de vetste outfit krijgt een prijs. Let op: Voor de drank kan niet met SET munten betaald worden. Wel kun je je munten gebruiken om broodjes knak te kopen. Van 23:30 tot 00:30 is het happy hour en is alle drank 2 halen 1 betalen. Aan het einde van happy hour zal er een fust uit gaan. Drankprijzen zijn €1,60 voor bier, €2,30 voor fris en €2,60 voor wijn.

Cantus & Villafeest
Ook dit jaar wordt de cantus weer geleid door de SlowBand. Het vindt weer plaats in het Kolpinghuis (Smetiusstraat 1). Zo hoeven we na afloop van de cantus maar 5 minuten te rollen naar de beruchte Villa van Schaeck. Daar gaan we verder feesten tot de zon op komt. De cantus start om klokslag 21:15, zorg ervoor dat je op tijd bent!!! De zaal gaat open om 20:45. De cantus zit momenteel helemaal vol (max 250 plaatsen). Er is een reservelijst, bij de wedstrijdtafel kun je je hiervoor opgeven. Zonder cantusbandje krijg je geen toegang tot de cantus. Het is niet mogelijk om bij de ingang te betalen. Het villafeest begint om 00:00, er zullen weer broodjes knak verkocht worden en er is een bewaakte garderobe (eigen risico). Voor de cantus is het handig om fietsen alvast te parkeren bij de villa, bij het Kolpinghuis is namelijk weinig parkeerruimte en het is maar een paar minuten lopen.

Locaties

Radboud sportcentrum
Heyendaalseweg 141
Roomsch Leven
Heyendaalseweg 239
Café Piecken
Professor Bromstraat 54
Villa van Schaeck
van Schaeck Mathonsingel 10
Kolpinghuis
Smetiusstraat 1
TC Nijmegen Quick
Nijmeegsebaan 141

Telefoonnummers

Voorzitter SET 2019 (dringende vragen)
Thomas te Wierik (06-14578600)
Secretaris (vragen over het toernooi)
Nena van der Horst (06-42826504)
Wedstrijdcommissaris (vragen over wedstrijden)
Kechmon van Santen (06-52864028)

0