Training

Clubtraining

Trainingen vinden iedere dinsdag- en donderdagavond plaats. Je kunt je opgeven voor de komende training via de link onderaan de pagina. Je kunt je alleen inschrijven voor de trainingsgroepen van je eigen speelsterkte, deze worden weergeven op basis van je hoogste jaarrating. De inschrijftermijn voor de trainingen is van donderdag 18:00 t/m zondag 18:00.

Als je toch niet kan, app dan de Technisch Commissaris even. Als je je niet op tijd hebt opgegeven en de training is vol, dan heb je helaas pech voor die training.

Wij streven ernaar om iedereen een eerlijke kans te bieden om op een schappelijke tijd te kunnen trainen. Daarom is er na overleg met de Technische Commissie en de trainer besloten om de trainingstijden te laten rouleren. Om verwarring te voorkomen rouleren zij om de periode.

Trainingstijden periode III

Dinsdag

  • Groep C: 19:00 – 20:00
  • Groep C: 20:00 – 21:00

Donderdag

  • Groep D: 18:00 – 19:00
  • Groep F: 19:00 – 20:00
  • Groep E: 20:00 – 21:00
  • Groep A/B: 21:00 – 22:00

Aanmelden voor de wekelijkse clubtraining

Beginnerstraining

Als beginner kun je snel een balletje mee leren slaan door deel te nemen aan de beginnerstraining. Deze zal worden gegeven door Slowaken met een hogere speelsterkte. De beginnerstraining vindt iedere dinsdagavond plaats in de maanden september en oktober.

Selectietraining

Als onderdeel van het trainingsprogramma voor de selectie is er twee jaar geleden gestart met selectietrainingen. Doel van deze training is om de top van Slow extra ondersteuning te bieden om hun tennisspel te verbeteren en te versterken.

Deelname aan de selectietraining is mogelijk voor alle leden. Voorwaarde hieraan is wel dat leden wekelijks deelnemen. Het is dus niet de bedoeling, zoals met de reguliere training, dat leden per week aangeven of ze komen trainen. Bij inschrijving voor de selectietraining gaan leden dus akkoord met de voorwaarde dat zij er wekelijks moeten zijn. De Technisch Commissaris zal na de open maand een definitieve selectie samenstellen.

Aanmelden voor de beginners- en selectietraining

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Aanmelden voor de beachtennistraining