Training

Training op donderdag

Trainingen vinden iedere dinsdag- en donderdagavond plaats. Opgeven doe je voor iedere week apart. Je kunt opgeven voor de komende training via de link onderaan de pagina. Je kunt je alleen inschrijven voor de trainingsgroepen van je eigen speelsterkte, deze worden weergeven op basis van je hoogste jaarrating. Zorg ervoor dat je dit vóór zondagavond 18.00 doet voor de dinsdagtraining en vóór dinsdagavond 18:00 doet voor de donderdagtraining. Je krijgt dan op maandag- of woensdagochtend een mail van de Technisch Commissaris met de trainingsindeling.

Als je niet kan, dien je je op tijd uit te schrijven voor de training via de website. Als je je niet op tijd hebt opgegeven en de training is vol, dan heb je helaas pech voor die training.

Wij streven ernaar om iedereen een eerlijke kans te bieden om op een schappelijke tijd te kunnen trainen. Daarom is er na overleg met de Technische Commissie en de trainer besloten om de trainingstijden te laten rouleren. Om verwarring te voorkomen rouleren zij om de drie maanden.

De huidige trainingstijden zijn:

Dinsdag:

  • Groep D: 18:00-19:00
  • Groep D: 19:00-20:00

Donderdag:

  • Groep E: 18:00-19:00
  • Groep E: 19:00-20:00
  • Groep C: 19:00-20:00
  • Groep F: 20:00-21:00
  • Groep A: 21:00-22:00
  • Groep B: 21:00-22:00

Beginnerstraining

Als beginner kun je snel een balletje mee leren slaan door deel te nemen aan de beginnerstraining. Deze zal worden gegeven door Slowaken met een hogere speelsterkte. De beginnerstraining vindt iedere dinsdagavond plaats in de maanden september en oktober. Helaas is de laatste beginnerstraining van dit jaar geweest. Mail technisch@slowtennis.nl voor meer informatie!

Selectietraining

Als onderdeel van het trainingsprogramma voor de selectie is er twee jaar geleden gestart met selectietrainingen. Doel van deze training is om de top van Slow extra ondersteuning te bieden om hun tennisspel te verbeteren en te versterken.

Deelname aan de selectietraining is mogelijk voor alle leden. Voorwaarde hieraan is wel dat leden wekelijks deelnemen. Het is dus niet de bedoeling, zoals met de donderdagtraining, dat leden per week aangeven of ze komen trainen. Bij inschrijving voor de selectietraining gaan leden dus akkoord met de voorwaarde dat zij er wekelijks moeten zijn. De Technisch Commissaris zal na de open maand een definitieve selectie samenstellen.

Inschrijven voor de selectietraining is mogelijk door een mail te sturen naar de Technisch Commissaris (technisch@slowtennis.nl). In september komt er een formulier online, waarmee je je kunt inschrijven voor de selectie 2020/2021.

Aanmelden voor training

Er zijn momenteel geen toekomstige events.