Dit is de commissies-pagina voor niet-ingelogde gebruikers. Hier geen namen aan toevoegen!

Commissies

Zonder goed gevulde en enthousiaste commissies zou Slow nooit geworden zijn tot wat het nu is. Hieronder vind je de commissies van dit jaar. Lijkt het je ook leuk om je in te zetten voor de vereniging? Vragen over specifieke commissies kun je altijd mailen naar info@slowtennis.nl of spreek gewoon een bestuurslid aan! 

Heb je als commissielid kosten gemaakt voor de vereniging? Vul dan het declaratieformulier op de website in. Vergeet niet je bonnetje(s) toe te voegen!

Commissies N.S.L.T.C. Slow

Bestuursadviescommissie

De ‘BAC’ is een adviesorgaan binnen de vereniging ter ondersteuning van het bestuur. Deze commissie zal het bestuur adviseren over het te voeren beleid.

Kascontrolecommissie

De kascontrolecommissie controleert de financiële boekhouding van het bestuur.

Technische commissie

De technische commissie houdt zich bezig met het technisch beleid van Slow, dit houdt in alles wat met tennis te maken heeft. Ook adviseren zij de technisch commissaris.

Activiteitencommissie

De ‘Accie’ organiseert het hele jaar door activiteiten voor de leden van Slow. Een aantal vaste activiteiten zijn de InSlowductie-activiteiten, de man-vrouw dag en de familiedag. Er worden echter nog veel meer leuke dingen georganiseerd door het jaar heen.

Tosscommissie

De Tosscommissie draagt zorg voor een georganiseerde toss avond op dinsdag. Hierbij hoort een goede voorbereiding, het verdelen van de rackets en het verzorgen en draaien van de bar. De commissie organiseert verder activiteiten naast het reguliere tennis en een aantal keer per jaar een speciale thematoss/feestje in de stamkroeg.

SET bestuur

Dit jaar wordt het externe toernooi SET dat ieder jaar plaatsvindt in februari georganiseerd door een eigen bestuur. SET is een groot studententoernooi waar studenten uit heel Nederland op af komen. Naast het tennisgedeelte zorgt de commissie voor slaapplekken voor externe deelnemers, activiteiten naast de baan, eetgelegenheden tijdens de speeldagen en twee grote feesten op vrijdag en zaterdag. SET vindt dit jaar plaats van 22 t/m 24 februari 2019.

Wintersportcommissie

Ieder jaar gaat Slow op wintersport en dat wordt door deze commissie geregeld! Zij regelen o.a. een wintersportgebied en slaapplek en zorgen verder voor leuke activiteiten tijdens de wintersport zelf. Dit jaar gaan we van 2 t/m 9 februari naar Valfréjus, Frankrijk.

InSlowductieweekendcommissie

Deze commissie organiseert ieder jaar in november een weekend naar een buitenlandse stad voor alle eerstejaars Slowaken.

Toernooicommissie

De toernooicommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de clubkampioenschappen en het open toernooi. De taken die hierbij horen zijn zorg dragen voor de loting, wedstrijdplanning, goed toernooiverloop en organisatie van extra activiteiten naast de baan.

Promo & Design-commissie

De promo & designcommissie ontwerpt promotiemateriaal voor interne activiteiten en helpt mee met het design van ons clubblad, de SlowMotion. De commissie bestaat uit leden die om kunnen gaan met ontwerpprogramma’s zoals PhotoShop en/of leden die enthousiast zijn en dit graag willen leren.

SHOTS-commissie

Deze commissie organiseert het SHOTS! feest van Slow: een feest waarbij verschillende soorten shotjes worden verkocht voor maar €0.75. De volgende editie vindt plaats op 6 december 2017.

Redactiecommissie

De redactiecommissie zorgt ervoor dat drie keer per jaar het clubblad, de SlowMotion, vol met leuke artikelen bij alle Slowaken op de deurmat ligt. Let goed op je woorden als de volgende mensen bij je in de buurt zijn. Ze zijn altijd op zoek naar een sappig verhaal!

Introductiecommissie

In augustus komen weer veel nieuwe studenten naar Nijmegen voor de introductieperiode van de Radboud Universiteit en de HAN. De introductiecommissie probeert hen te enthousiasmeren om bij Slow lid te worden. Daarvoor organiseren zij eetacties, helpen ze mee met de sportdag en wordt er een mooi kraampje opgezet bij de intromarkt. Ook worden er natuurlijk de hele week door leuke feestjes bezocht om voor Slow te promoten.

Slow in the Dark

Deze commissie organiseert dit jaar drie edities van het grote en bekende studentenfeest Slow in the Dark in de Drie Gezusters. De eerstvolgende Slow in the Dark zal plaatsvinden op woensdag 12 december.

Ledenweekendcommissie

Van vrijdag 28 t/m zo 30 juni gaat Slow op ledenweekend. We gaan naar een plek ver weg van Nijmegen, waar we een vol met leuke activiteiten, feestjes en vooral veel gezelligheid gaan beleven.

Fotocommissie

De fotocommissie maakt foto’s tijdens de verschillende evenementen die we organiseren.

Galacommissie

De galacommissie organiseert jaarlijks het grote Slowgala.

0