Dit is de commissies-pagina voor niet-ingelogde gebruikers. Hier geen namen aan toevoegen!

Commissies

Zonder goed gevulde en enthousiaste commissies zou Slow nooit geworden zijn tot wat het nu is. Hieronder vind je de commissies van dit jaar. Lijkt het je ook leuk om je in te zetten voor de vereniging? Vragen over specifieke commissies kun je altijd mailen naar info@slowtennis.nl of spreek gewoon een bestuurslid aan! 

Commissies N.S.L.T.C. Slow

Bestuursadviescommissie

De ‘BAC’ is een adviesorgaan binnen de vereniging ter ondersteuning van het bestuur. Deze commissie zal het bestuur adviseren over het te voeren beleid.

Kascontrolecommissie

De Kascontrolecommissie controleert de financiële boekhouding van het bestuur.

Technische commissie

De Technische commissie houdt zich bezig met het technisch beleid van Slow, dit houdt in alles wat met tennis te maken heeft. Ook adviseren zij de Technisch Commissaris.

Activiteitencommissie

De ‘Accie’ organiseert het hele jaar door activiteiten voor de leden van Slow. Elk jaar komen activiteiten zoals de InSlowductie-activiteiten, het kerstdiner en de familiedag terug. De Accie verzorgd maandelijks, op de woensdag, deze en nog vele andere leuke activiteiten.

Barcommissie

De Barcommissie draait de bardiensten tijdens grote feesten, competitieborrels en andere evenementen in onze Sociëteit, Villa van Schaeck. Leden van deze commissie zorgen ervoor dat het hun mede-Slowaken tijdens deze evenementen aan niets ontbreekt! Ook kan er bij evenementen buiten de sociëteit om een beroep gedaan worden op de commissie. Tijdens ieder evenement zijn er meerdere bardienstrondes. Als lid van de Barcommissie wordt er van je verwacht dat je minimaal 3 bardiensten in het jaar draait.

Duurzaamheidscommissie

De Duurzaamheidscommissie is een van de nieuwe commissies binnen Slow. Deze commissie zal zich bezighouden met hoe de vereniging duurzamer kan worden en blijven.

Externe commissie

De Externe commissie is één van de nieuwe commissies binnen Slow. Deze zal bestaan uit 3 activiteiten/ evenementen: StudentenStedenTennis, de Batavierenrace én de trip naar Roland Garros. Tijdens StudentenStedenTennis zullen de leden van de commissie zich voornamelijk bezighouden met de organisatie van de speeldag in Nijmegen.

Feestcommissie

Deze commissie organiseert gedurende het jaar alle open feesten van Slow. Zo organiseren ze het ‘Proud to be Fout’ gala, wat de afgelopen jaren een groot succes is geweest. Staan ze met vele verschillende soorten shotjes voor je klaar op het ‘SHOTS!’ feest. En kan het welbekende blacklight feest, dat natuurlijk helemaal in het thema van glow in the dark staat, niet ontbreken.

Fotocommissie

De leukste momenten van de vereniging moeten natuurlijk ook vastgelegd worden met foto’s. Dat doet de Fotocommissie. Deze commissie is bezig met het maken, bewerken en plaatsen van foto’s op de website. Zo kan iedereen nog even nagenieten van de activiteit door de gemaakte foto’s. Dus vind je het leuk om achter de camera te staan? Weet jij altijd de mooiste foto’s te schieten van anderen? Dan is deze commissie echt wat voor jou! Mocht je geen ervaring hebben met het maken van foto’s, maar dit wel graag willen leren, ook dan zou deze commissie iets voor je kunnen zijn. Deze commissie zal niet veel tijd kosten omdat er geen vaste vergaderingen zijn.

Galacommissie

De Galacommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse Slowgala. Dit is hét moment om je mede-Slowaken strak in pak of in een mooie jurk te zien stralen. Als lid van de commissie help je onder andere mee met het bedenken van het thema, het zoeken van de locatie en help je met versieren. Het gala zal 3 maart 2024 plaatsvinden!  Je zal dus vooral in het eerste half jaar druk zijn met deze commissie.

InSlowductieweekend-
commissie

Deze commissie organiseert ieder jaar in november een weekend naar het buitenland vol introductieactiviteiten voor eerstejaars Slowaken. We zorgen voor de busreis, overnachting, ontbijt en leuke activiteiten.

Introductiecommissie

De Introductiecommissie is verantwoordelijk voor het promoten van Slow tijdens de algemene introductie van de Radboud en de HAN. Je probeert mensen enthousiast te maken op de intromarkt en helpt mee tijdens de sportdag.

Ledenweekendcommissie

Elk jaar gaat Slow weer op ledenweekend. Gezamenlijk gaan we naar een plek buiten Nijmegen, waar er een weekend vol met leuke activiteiten, feestjes en vooral veel gezelligheid op de planning staat. De commissie zal zich bezig houden met het regelen van de locatie, het bedenken van activiteiten en het verzorgen van eten en drinken.

Promo- en Designcommissie

De Promo- en Designcommissie is verantwoordelijk voor alle promotie binnen Slow. Denk hierbij aan posters voor nieuwe activiteiten, reels op Instagram en aftermovies. Daarnaast is deze commissie het creatieve brein achter nieuwe merchandise items.

Redactiecommissie

De Redactiecommissie schrijft ons clubblad: de SlowMotion. De Slowmotion, wordt drie keer per jaar uitgebracht. Als lid van de commissie bedenk je ideeën en schrijf je stukjes. Daarnaast houd je je oren en ogen open naast en op de baan. Als je dan iets leuks voorbij hoort of ziet komen wat betreft je mede-Slowaken, kan dit misschien in de nieuwe editie worden gebruikt. Deze commissie geeft je het hele jaar door iets om mee bezig te zijn. De tijdsinvestering is daardoor het hele jaar door constant, maar rustig.

Reünistencommissie

De Reünistencommissie is een van de nieuwe commissies binnen Slow. Deze commissie zal zich bezighouden met de organisatie van de Reünistenactiviteit en de Oud-ledenborrel, waarbij alle oud-Slowaken, reünisten en begunstigers welkom zijn!

Slow Extern Toernooi (SET) bestuur

Het Slow Extern Toernooi (SET), dat ieder jaar plaatsvindt in februari, wordt georganiseerd door een eigen bestuur. SET is een groot studenten tennistoernooi waar studenten uit heel Nederland op af komen. Naast het tennisgedeelte zorgt het SET bestuur voor slaapplekken voor de externe deelnemers, activiteiten naast de baan, eetgelegenheden tijdens de speeldagen en organiseert het twee grote feesten op vrijdag en zaterdag. SET zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 25 februari 2024.

Sociëteitscommissie

De Sociëteitscommissie is een van de nieuwe commissies binnen Slow. Deze commissie houd zich bezig met alles omtrent onze sociëteit, Villa van Schaeck. Leden van deze commissie zorgen er onder andere voor dat alle afspraken nagekomen worden. Daarnaast zijn de commissieleden het aanspreekpunt voor commissies die gebruik willen maken van onze sociëteit. Een andere taak van de commissie, is het organiseren van de competitieborrels op de zaterdagavond. Op deze borrels is de commissie verantwoordelijk voor het inplannen van de Barcommissie en zal minimaal één persoon naast één bestuurslid competent zijn om de Villa te sluiten en actie te ondernemen indien nodig.

Sponsorcommissie

De Sponsorcommissie onderhoudt de relatie met huidige sponsoren en zet zich actief in om nieuwe sponsordeals tot stand te brengen.

Toernooicommissie

De Toernooicommissie is verantwoordelijk voor een goed verloop van de Clubkampioenschappen en het open toernooi genaamd: Slow Open. De taken die hierbij horen zijn zorg dragen voor de loting, wedstrijdplanning, zorg dragen voor een goed toernooiverloop en organisatie van eventuele extra activiteiten naast de baan.

Tosscommissie

De Tosscommissie helpt bij de drukst bezochte activiteit van Slow. Als Tosscommissie zorg je ervoor dat de toss goed verloopt. Denk hierbij aan het innemen van de pasjes bij aankomst en het indelen van de banen. Later komen hier hopelijk ook nog bardiensten bij, maar dat is nog even afwachten. Naast deze wekelijks terugkerende taken zorgt de commissie voor activiteiten naast de baan (indien mogelijk) en organiseren zij maandelijks de Thematossen/feestjes in Tappers.

Websitecommissie

De Websitecommissie houdt informatie en foto’s op deze website up-to-date en zorgt regelmatig dat updates en verbeteringen doorgevoerd worden.

Wintersportcommissie

Dit jaar willen we graag weer op wintersport met onze vereniging. Deze commissie zorgt voor een mooie locatie, regelt de reis en kennis over de beste après-ski tentjes daar.

Bestuursadviescommissie

De ‘BAC’ is een adviesorgaan binnen de vereniging ter ondersteuning van het bestuur. Deze commissie zal het bestuur adviseren over het te voeren beleid.

Kascontrolecommissie

De kascontrolecommissie controleert de financiële boekhouding van het bestuur.

Technische commissie

De technische commissie houdt zich bezig met het technisch beleid van Slow, dit houdt in alles wat met tennis te maken heeft. Ook adviseren zij de technisch commissaris.

Activiteitencommissie

De ‘Accie’ organiseert het hele jaar door activiteiten voor de leden van Slow. Een aantal vaste activiteiten zijn de InSlowductie-activiteiten, de man-vrouw dag en de familiedag. Er worden echter nog veel meer leuke dingen georganiseerd door het jaar heen.

Tosscommissie

De Tosscommissie draagt zorg voor een georganiseerde toss avond op dinsdag. Hierbij hoort een goede voorbereiding, het verdelen van de rackets en het verzorgen en draaien van de bar. De commissie organiseert verder activiteiten naast het reguliere tennis en een aantal keer per jaar een speciale thematoss/feestje in de stamkroeg.

SET bestuur

Dit jaar wordt het externe toernooi SET dat ieder jaar plaatsvindt in februari georganiseerd door een eigen bestuur. SET is een groot studententoernooi waar studenten uit heel Nederland op af komen. Naast het tennisgedeelte zorgt de commissie voor slaapplekken voor externe deelnemers, activiteiten naast de baan, eetgelegenheden tijdens de speeldagen en twee grote feesten op vrijdag en zaterdag.

Lustrumcommissie

In 2022 bestaat Slow alweer 60 jaar! Dit XIIe Lustrum kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan en daar gaat deze commissie voor zorgen. Wat kun je verwachten? Dat blijft nog even een raadsel. Houd je ogen in ieder geval open de komende periode want er gaan een boel hints voorbij komen! 👀

Toernooicommissie

De toernooicommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de clubkampioenschappen en het open toernooi. De taken die hierbij horen zijn zorg dragen voor de loting, wedstrijdplanning, goed toernooiverloop en organisatie van extra activiteiten naast de baan.

Ledenweekendcommissie

Elk jaar gaat Slow op ledenweekend. We gaan naar een plek ver weg van Nijmegen, waar we een vol met leuke activiteiten, feestjes en vooral veel gezelligheid gaan beleven.

Wintersportcommissie

Dit jaar willen we graag weer op wintersport met onze vereniging. Deze commissie zorgt voor een mooie locatie, regelt de reis en kennis over de beste après-ski tentjes daar.

InSlowductieweekendcommissie

Deze commissie organiseert ieder jaar in november een weekend naar een buitenlandse stad voor alle eerstejaars Slowaken.

Slow in the Dark

Deze commissie organiseert een aantal keer per jaar het grote en bekende studentenfeest Slow in the Dark in de Drie Gezusters. Hierbij zal de hele locatie versierd worden met glow in the dark versiering en krijgt iedereen gadgets bij binnenkomst om de hele avond the shinen.

SHOTS en ‘Proud to be Fout’ gala commissie

Deze commissie organiseert het SHOTS! feest van Slow: een feest waarbij verschillende soorten shotjes worden verkocht voor maar €0.75. Ook zal deze commissie zich bezig houden met het organiseren van het ‘Proud to be Fout’ gala. Dit bleek vorig jaar een groot succes en dit willen we graag voortzetten.

Redactiecommissie

De redactiecommissie zorgt ervoor dat drie keer per jaar het clubblad, de SlowMotion, vol met leuke artikelen bij alle Slowaken op de deurmat ligt. Let goed op je woorden als de volgende mensen bij je in de buurt zijn. Ze zijn altijd op zoek naar een sappig verhaal!

Promo & Design-commissie

De promo & designcommissie ontwerpt promotiemateriaal voor interne activiteiten en helpt mee met het design van ons clubblad, de SlowMotion. De commissie bestaat uit leden die om kunnen gaan met ontwerpprogramma’s zoals PhotoShop en/of leden die enthousiast zijn en dit graag willen leren.

Fotocommissie

De fotocommissie maakt foto’s tijdens de verschillende evenementen die we organiseren.

Beachtenniscommissie

De Beachtenniscommissie is afgelopen jaar in het leven geroepen om beachtennis binnen onze vereniging op te gaan zetten. Deze commissie zal dit jaar het beachtennis verder gaan realiseren en dit onder de leden gaan promoten. Ons lijkt het heel gaaf om een voorbereidingstraject voor het NSK beachtennis op te zetten, maar andere ideeën zijn ook van harte welkom.

Studentenstedentenniscommissie (SST)

Lijkt het jou leuk om naast natuurlijk onze mooie stad Nijmegen ook een tennisuitstapje te maken naar Utrecht, Eindhoven en Tilburg? Ga met je mede-Slowaken de strijd aan met deze andere tennisverenigingen! Als commissielid ga je mee naar de studentenstedentennisdagen, ben je verantwoordelijk voor het promoten van de stedentennisdagen onder de leden en organiseer je de StudentenStedenTennisdag van Slow. Er zullen in totaal 4 stedentennisdagen plaatsvinden gedurende het jaar. Rondom deze dagen moeten er dus dingen geregeld worden, maar verder zal het niet veel tijd kosten.

Galacommissie

De galacommissie organiseert jaarlijks het grote Slowgala.

Websitecommissie

De websitecommissie houdt informatie en foto’s op deze website up-to-date en zorgt regelmatig dat updates en verbeteringen doorgevoerd worden.

Introductiecommissie

In augustus komen weer veel nieuwe studenten naar Nijmegen voor de introductieperiode van de Radboud Universiteit en de HAN. De introductiecommissie probeert hen te enthousiasmeren om bij Slow lid te worden. Daarvoor organiseren zij eetacties, helpen ze mee met de sportdag en wordt er een mooi kraampje opgezet bij de intromarkt. Ook worden er natuurlijk de hele week door leuke feestjes bezocht om voor Slow te promoten.

Batavierenracecommissie

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld die elk jaar van Nijmegen naar Enschede wordt afgelegd. De Batacommissie zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt voor Team Slow. Denk aan de werving van hardlopers, inschrijving, vervoer, slaapplekken en informatievoorziening.

Sponsorcommissie

De Sponsorcommissie onderhoudt de relatie met huidige sponsoren en zet zich actief in om nieuwe sponsordeals tot stand te brengen.

Bij interesse, stuur een mailtje naar Lenny! (voorzitter@slowtennis.nl)