Slowaak van de Periode

Nomineer een Slowaak van de Periode

Geef je favoriete Slowaak op voor Slowaak van de maand. Denk hier bij aan vrijwillige bijdrages, ludieke acties of grote blunders. Maandelijks krijgt de Slowaak van de maand een uniek plekje in het chalet. Wil je anoniem iemand opgeven? Log dan uit van de website en vul het formulier in.
  • Geef de naam op van de persoon die jij wil nomineren als Slowaak van de maand.
  • Wat heeft deze Slowaak gedaan dat hij het volgens jou verdient om Slowaak van de maand te worden?
  • Sleep bestanden hierheen of

Slowaak van de Periode

Leon Jansen

Slowaak van de periode – Periode 4 ’21-’22

Het jaar is weer voorbij gevlogen en er is weer gestemd voor Slowaak van de laatste periode van het collegejaar. Niemand minder dan onze eigen Leon Jansen is verkozen tot Slowaak van periode 4. Niet alleen zet Leon zich al meer dan 5 jaar lang keihard in voor onze vereniging middels een bestuursjaar en meerdere commissies. Hij heef afgelopen jaar ook in de Lustrumcommissie gezeten en het lustrumlied geschreven, wat we allemaal omarmd hebben als nieuw verenigingslied. Tenslotte hebben we in de afgelopen periode ook gemerkt hoe goed hij is in promo maken voor iets waar hij extra enthousiast voor is, namelijk Fellenoord Open.
Nu moeten we toch wel met z’n allen hem daar ook maximaal aanmoedigen naast de baan😉

Mart Kerkhoffs

Slowaak van de periode – Periode 3 ’21-’22

Er is weer gestemd en niemand minder dan Mart Graveyard (Kerkhoffs) is verkozen tot Slowaak van periode 3. Je ziet Mart ook eigenlijk overal. Hij zet zich hard in voor de Tossco en de Toco. Tijdens de Clubkampioenschappen was hij ook niet weg te slaan als commentator voor de livestream en tenslotte heeft Mart ook nog zijn leven gegeven voor het 60e bestuur tijdens hun constitutieborrel als bewaker. Zowel zijn blouse en broek zijn er met meerdere kleerscheuren vanaf gekomen.
Kortom meer dan welverdiend Slowaak van periode 3.

Robin Wolthuis

Slowaak van de periode – Periode 1 ’21-’22

Na een door corona getekende tweede periode, hebben we in periode 3 weer lekker actief kunnen zijn met zijn allen 💃🕺.

In afgelopen periode is het jou misschien opgevallen dat bepaalde Slowaken wat extra inzet hebben getoond. Wij willen een van deze Slowaken graag tot Slowaak van de periode bekronen om ze zo in het zonnetje te zetten 🌞. Breng via de sticker in onze story jouw stem uit voor wie volgens jou Slowaak van de periode moet worden en zorg er zo voor dat we diegene goed kunnen bedanken voor zijn of haar inzet!

Kim van der Velden & Kirsten de Rijck

Slowaken van de periode – Periode 4 ’20-’21

Er is over periode 4 weer een nieuwe Slowaak van de periode gekozen. En dit keer is het er niet 1 maar zijn het er zelfs 2! Want in deze periode is er namelijk wel één duo echt uitgeblonken. Ze zijn pas sinds dit jaar lid, maar eigenlijk al niet meer te missen bij Slow. Deze meiden nemen nu al aan verschillende commissies deel en op menig activiteit zijn ze te vinden. Zo hebben ze samen mee een geweldig Ledenweekend neergezet en ook in de SITD-, Paupergala- en Lustrumgalacommissie zijn ze (beide) actief. Wij willen Kim en Kirsten graag bedanken voor hun inzet en enthousiasme in hun eerste Slowjaar. Hopelijk mogen we jullie komend jaar ook weer op veel activiteiten verwelkomen! 💜🥇

Wouter Killaars & Maarten Zoetbrood

Slowaken van de periode – Periode 2 ’20-’21

Jawel de Slowaken van de Periode is weer gekozen. Dit keer is het er niet één geworden, maar een welbekend duo; namelijk onze quizmasters Wouter en Maarten!! Niemand zal het zijn ontgaan wat voor een heerlijke show deze mannen elke Pubquiz weer voor ons klaar hadden gezet. Een gegarandeerd avondje topvermaak. Uiteraard konden ze dit niet zonder hun lieftallige commissie de Accie, die ook goed meegeholpen hebben aan de quiz. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet en hopen jullie nog vaker online en wie weet ook straks weer fysiek te zien shinen!🥳🥳

Quinty Ketels

Slowaak van de periode – Periode 1 ’20-’21

In deze barre tijden met vooral online activiteiten is ons één trouwe Slowaak opgevallen die echt overal bij is: Quinty! Deze vrolijk meid is eerstejaars, waardoor waarschijnlijk niet iedereen haar kent. Het maakt Quinty niet uit wat we doen, van beachtennis tot zoomborrelen, ze heeft overal zin in. Quinty valt op doordat ze altijd aan het lachen is en niet vies is van wat alcoholische versnaperingetjes! Wij kunnen niet wachten tot we weer met zijn allen de Fuik in kunnen, dan weten we zeker dat Quinty als enthousiast feestbeest daar ook los kan gaan!

Jelmer van Tol

Slowaak van de maand – Februari 2020

De nieuwe Slowaak van de maand is bijna elke dag wel te vinden op de tennisbaan. In zijn vrije tijd bakt hij graag oliebollen voor zijn mede-Slowaken. Die trouwens ook erg lekker waren! Doet je lichaam moeilijk en heb je vragen hierover? Dan kun je tijdens de toss bij hem terecht. Jelmer is namelijk een van onze fysiotherapeuten! Met SET heeft hij het SET-bestuur enorm geholpen en hij heeft maar liefst 11 wedstrijden mogen spelen. Waarvan hij er precies 0 verloor en de winst binnensleepte. Dit is niemand anders dan onze Jelmer van Tol! Jelmer, wij zijn super blij met jou!!

Luuk Schimmel

Slowaak van de maand – Januari 2020

In tegenstelling tot echte schimmel is Luuk Schimmel een zeer gewenste aanwezigheid bij Slow. Deze Slowaak is altijd voorzien van veel positiviteit en sterke verhalen. Hij is voornamelijk te herkennen aan vleiende aanspraken zoals “Goedenavond mooie mensen!” en “Dag schoonheid!” Afgelopen wintersport was Luuk een van de favorieten op de piste door zijn snowboardkunsten en uitstekende kennis van het skigebied. Hierdoor werd hij ook door velen als reisleider verkozen in de sneeuw. Daarnaast heeft meneer Schimmel zich jaren ingezet voor de vereniging en daarbovenop een bestuursjaar achter de rug. Omdat we blij zijn met de toevoegingen van Luuk verkiezen we hem tot Slowaak van de Maand!

Joris Reijnders

Slowaak van de maand – December 2019

Dit is Joris, beter bekend als Reijnders. De meeste Slowaken kennen Joris wel, want hij is al zo lang lid dat je bijna zou kunnen zeggen dat hij inmiddels onderdeel is van het meubilair. Verder zou je hem kunnen kennen van zijn interessante kreten op de tennisbaan, zoals “ik ben toch geen ballerina!” Joris zet zich al jaren in voor onze vereniging. Ook dit jaar zet hij zich actief in voor de vereniging. Zo is hij al meerdere jaren lid van de bestuursadviescommissie. Sinds kort heeft Joris een baan. Hopelijk stapt hij voorlopig nog niet met twee benen het grote mensenleven in, want wij willen hem niet missen. Joris, wij zijn erg blij met jou!

Koen Vrieling & Stefan van Duijn

Slowaak van de maand – November 2019

Dit zijn Koen & Stefan. Nu horen we je denken: huh, waarom twee leden als Slowaak van de maand? Deze twee leden kan je bijna als één zien. Koen & Stefan zijn beiden afgelopen september lid geworden van onze vereniging en zijn nu al bekend onder vele Slowaken. Ze gaan vaak mee naar interne én externe activiteiten. Ze staan ook wel bekend als het hilarische duo. Zo hebben ze tijdens het inSlowductieweekend de “bestuursukkellijst” geïntroduceerd en hebben ze altijd rennies op zak voor de kater. Wanneer we Stefan zien, vragen we ons meteen af waar Koen is (en andersom). Koen & Stefan, wij zijn blij dat jullie lid zijn geworden van de vereniging en hopen jullie nog lang te zien!

Lars Bakkenes

Slowaak van de maand – Oktober 2019

Dit is Lars! Vorig studiejaar heeft hij zich uitzonderlijk hard ingezet. Hij was onder andere actief als penningmeester van het SET-bestuur en lid van de toss- en toernooicommissie. Toen onze vereniging financiële problemen bleek te hebben, heeft Lars zichzelf opgeofferd om, samen met de kascontrolecommissie, alles weer in goede banen te leiden. Ook dit studiejaar is Lars erg actief. Hij is wederom lid van de tosscommissie, toernooicommissie en zit dit studiejaar in de kascontrolecommissie. Lars, wij zijn erg blij met jou!