Vertrouwenscontactpersonen

Binnen Slow vinden wij Sociale Veiligheid een erg belangrijk onderwerp. Om deze reden hebben wij twee  vertrouwenscontactpersonen (VCPs) aangesteld en getraind.

De VCPs bieden jullie de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag (zoals discriminatie, pestgedrag of seksuele intimidatie) en zaken rondom integriteit (zoals fraude, diefstal en manipulatie) te praten. De VCPs gaan waar gewenst in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoeken waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn of haar hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden.

Wil jij graag in vertrouwen praten over een moeilijke situatie? Onze VCPs zijn te bereiken via het algemene email adres vcp@slowtennis.nl. Mocht je om wat voor reden dan ook een voorkeur hebben omtrent met wie jij jouw situatie wilt bespreken? Dat is natuurlijk geen probleem. Bereik dan de desbetreffende VCP via hun onderstaande persoonlijke e-mail adres.

Maak hieronder kennis met onze VCPs!

Isa Peek

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
isa@slowtennis.nl

Over Isa
Heey allemaal! Ik ben Isa, 22 jaar en kom uit Driel, een klein dorpje naast Arnhem. Het werd hoog tijd het dorpse leven te verlaten voor het mooie Nijmegen, waar ik nu 3 jaar woon. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening afgerond. In september ben ik gestart met een pre-master Pedagogische Wetenschappen, want ik ben zeker nog niet klaar voor het burgerlijke leven! Een pluspunt is natuurlijk dat ik nog langer van Slow kan genieten. Samen met Joren hoop ik als VCP er voor jullie te zijn en bij te dragen aan een veilige sfeer, zodat iedereen kan genieten van onze mooie vereniging :).

Joren van Dalen

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
joren@slowtennis.nl

Over Joren
Hoi allemaal! Ik ben Joren, 24 jaar en inmiddels ruim anderhalf jaar lid van Slow. De meesten van jullie zullen me vast al wel eens gezien hebben, maar voor sommigen zal ik een nieuw gezicht zijn (ook al probeer ik elke week op de Toss en in Tappers te staan :)) Bij Slow zit ik in de sociale veiligheidscommissie, ben ik VP van de galacommissie en sinds maart van 2022 dus ook VCP! Naast tennissen studeer ik Rechten op de Uni en zit ik bij een dispuut. Spreek me gerust een keertje aan op de baan of in de stad om kennis te maken!