Vertrouwenscontactpersonen

Binnen Slow vinden wij Sociale Veiligheid een erg belangrijk onderwerp. Om deze reden hebben wij twee  vertrouwenscontactpersonen (VCPs) aangesteld en getraind.

De VCPs bieden jullie de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag (zoals discriminatie, pestgedrag of seksuele intimidatie) en zaken rondom integriteit (zoals fraude, diefstal en manipulatie) te praten. De VCPs gaan waar gewenst in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoeken waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn of haar hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden.

Wil jij graag in vertrouwen praten over een moeilijke situatie? Onze VCPs zijn te bereiken via het algemene email adres vcp@slowtennis.nl. Mocht je om wat voor reden dan ook een voorkeur hebben omtrent met wie jij jouw situatie wilt bespreken? Dat is natuurlijk geen probleem. Bereik dan de desbetreffende VCP via hun onderstaande persoonlijke e-mail adres.

Maak hieronder kennis met onze VCPs!

Isa Peek

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
isa@slowtennis.nl

Over Isa
Heey allemaal! Ik ben Isa, 23 jaar en inmiddels vier jaar lid van Slow. Een tijdje geleden heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Nu zit ik in mijn tweede pre-master jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben dus nog even aan het studeren en ben blij dat ik wat langer van Slow kan genieten! Naast de Soccie ben ik lid van de Sociale Veiligheid commissie. Twee jaar geleden ben ik lid geworden van deze commissie en aangesteld als VCP. Samen met Joren hoop ik er voor jullie te zijn en bij te dragen aan een veilige sfeer, zodat iedereen kan genieten van onze mooie vereniging.

Joren van Dalen

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
joren@slowtennis.nl

Over Joren
Hoi allemaal! Ik ben Joren, 25 jaar en inmiddels ruim 3 jaar lid van Slow. De meesten van jullie zullen me vast al wel eens gezien hebben, maar voor sommigen zal ik een nieuw gezicht zijn. Bij Slow zit ik in de sociale veiligheidscommissie, galacommissie en sinds maart van 2022 dus ook VCP! Ook speel ik in zaterdag Heren 6 competitie. Naast tennissen zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Rechten op de Uni en ben ik voorzitter van een dispuut. Spreek me gerust een keertje aan op de baan of in de stad om kennis te maken!