Vertrouwenscontactpersonen

Binnen Slow vinden wij Sociale Veiligheid een erg belangrijk onderwerp. Om deze reden zijn er sinds collegejaar ’21/’22 twee vertrouwenscontactpersonen (VCPs) aangesteld en getraind.

De VCPs bieden jullie de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag (zoals discriminatie, pestgedrag of seksuele intimidatie) en zaken rondom integriteit (zoals fraude, diefstal en manipulatie) te praten. De VCPs gaan waar gewenst in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoeken waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn of haar hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden.

Wil jij graag in vertrouwen praten over een moeilijke situatie? Onze VCPs zijn te bereiken via het algemene email adres vcp@slowtennis.nl

Mocht je om wat voor reden dan ook een voorkeur hebben omtrent met wie jij jouw situatie wilt bespreken? Dat is natuurlijk geen probleem. Bereik dan de desbetreffende VCP via hun onderstaande persoonlijke e-mail adres.

Maak hieronder kennis met onze VCPs!

Isa Peek

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
isa@slowtennis.nl

Over Isa
Heey allemaal! Ik ben Isa, 21 jaar en kom uit Driel, een klein dorpje naast Arnhem. Het werd hoog tijd het dorpse leven te verlaten voor het mooie Nijmegen, waar ik nu 2 jaar woon. Dit jaar heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening afgerond. In september start ik met de pre-master Pedagogische Wetenschappen, want ik ben zeker nog niet klaar voor het burgerlijke leven! Een pluspunt is natuurlijk dat ik nog langer van Slow kan genieten. Samen met Joren hoop ik als VCP er voor jullie te zijn en bij te dragen aan een veilige sfeer, zodat iedereen kan genieten van onze mooie vereniging :).

Joren van Dalen

Functie: Vertrouwenscontactpersoon
E-mail:
joren@slowtennis.nl

Over Joren
Ik ben Joren van Dalen, 23 jaar en inmiddels ruim een jaar lid van Slow. Sommige van jullie hebben mij misschien al eens gezien op de tennisbaan, maar voor veel zal ik misschien ook een nieuw gezicht zijn. Bij Slow ben ik afgelopen jaar actief geweest in de galacommissie en zit ik voor komend jaar ook in de sociale veiligheidscommissie en ben ik dus vertrouwenscontactpersoon! Naast tennissen studeer ik Rechten op de Uni en zit ik bij een dispuut. Spreek me gerust een keertje aan op de baan of in de stad om kennis te maken!